DLC „Jungle Awakens” pentru Minecraft Dungeons: după lansare și tot ce trebuie să știți

Sursa: u/zozozrobv2 prin Reddit

Cu o recenzie foarte pozitivă din partea echipei noastre, este clar că Minecraft Dungeons este ceva special. Mojang Studios lucrează din greu la viitoarele expansiuni pentru a face jocul și mai bun, iar primele două care vor fi probabil incluse cu ediția Hero s-au scurs deja. DLC-urile Jungle Awakens și Creeping Winter vor adăuga multe lucruri la titlul ARPG.

Iată tot ce știm până acum despre DLC-ul Jungle Awakens.

Înrudit: Cum să creați o fermă pentru XP infinit și smaralde în Minecraft Dungeons, chiar și în timp ce AFK

Nu Minecraft-ul tău obișnuit

Minecraft Dungeons

Minecraft explorează temnițele.

Minecraft Dungeons este următoarea saga din povestea lui Minecraft, iar studiourile Mojang au scos încă una din parc. Luptă extraordinară în cooperare, combinată cu prada puternică, totul la un preț nebunesc accesibil? Nu ai putea cere mult mai mult într-o temniță epică care se târăște ARPG.

 • 30 USD la Microsoft (Xbox One Hero Edition)

Sari la:

 • Ce trebuie să știu?
 • Ce este DLC-ul Jungle Awakens?
  • Niveluri noi
  • Noile mafiot
  • Echipament nou
  • Mecanica / consumabile noi
  • Noi provocări
 • Când este data lansării?

Ce trebuie să știi despre DLC Jungle Awakens pentru Minecraft Dungeons?

Sursa: Microsoft

Acum, că Jungle Awakens este oficial și în sălbăticie, nu este necesar să mai speculăm despre DLC-ul pentru Minecraft Dungeons. Știm exact ce conține acest pachet de expansiune pentru fanii ARPG-ului cooperativ Mojang Studios și această cantitate decentă de schimbare înaintea celui de-al doilea DLC al jocului, Creeping Winter. Din previzualizarea noastră timpurie cu Jungle Awakens, am văzut potențialul pe termen lung al jocului cu aceste expansiuni.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deci, ce trebuie să știți acum că DLC-ul a ieșit în sfârșit? Am adunat toate ghidurile și știrile noastre într-un singur loc pentru a vă face cât mai ușor posibil.

Ghiduri și jurnalele de modificare

Sursa: Microsoft

Jungle Awakens a fost mai mult decât mai multe niveluri și mob-uri și, de asemenea, a remediat o mulțime de probleme și de echilibrare cu Minecraft Dungeons, lansând alături de o actualizare gratuită care a venit pentru ați jucătorii, indiferent dacă ați îmbunătățit sau. nu DLC-ul. Jurnalul de modificare pentru Jungle Awakens este extins, dar sunt organizat pentru a fi ușor de citit și de înțeles.

În plus, există două niveluri în DLC Jungle Awakens care ar putea să nu fie imediat vizibile, deoarece nu le deblocați întâmplări în timp ce jucați prin DLC. Primul Lower Temple, care este adăugată ca parte a actualizării. oferă acest nivel în interiorul nivelului mai mare la Templ Desert de pe insula principală, mai degrabă decât noua insula Jungle Awakens. Asta nu înseamnă că Jungle Awakens nu sunt și propriul nivel ascuns, poți să-ți ajute Panda Plateau explorand zona Dingy Jungle.

Ce urmeaza?

Sursa: Microsoft

Acum că Jungle Awakens a fost lansat, ce urmează pentru Minecraft Dungeons? Echipa este departe de a fi terminată, deoarece are un al doilea DLC pe foaia de parcurs și mai mult conținut, chiar mai departe de atât. Am avut norocul să discutăm cu un lider Minecraft Dungeons despre viitorul jocului lor, care a subliniat câteva dintre planuri, precum și ce s-ar putea întâmpla după viitorul DLC Creeping Winter.

Vorbind despre Creeping Winter DLC, acum avem o dată oficială de lansare pentru cea de-a doua expansiune a lui Minecraft Dungeon. Creeping Winter, împreună cu o altă actualizare gratuită, va lansa pe 8 septembrie 2020 și va adăuga o mulțime de conținut nou la Minecraft Dungeons. Ar trebui să fie așteptate noi niveluri, mafiote, echipamente și vânzători pentru tabară. Și, așa cum am promis, Creeping Winter va fi disponibil ca parte a Hero Edition sau Hero Pass.

Dar asta nu este tot ce urmează. În ziua în care se lansează Creeping Winter, Minecraft Dungeons primește o lansare fizică! Așa este, dacă puteți o copie fizică a Minecraft Dungeons, veți putea începe din 8 septembrie 2020. Copiile fizice vor fi disponibile pentru Xbox, PS4 și Switch și vor include tot conținutul Hero Edition. Și mai bine, părțile interesate pot precomanda Minecraft Dungeons pe disc de la Best Buy chiar acum.

Acum în fizic

Minecraft Dungeons: Hero Edition

Scufundați-vă în temnițele de pe disc.

Minecraft Dungeons este deja o aventură epică ARPG în cooperare pe platforma ta digitală preferată, dar încă nu a fost văzută în lumea reală. Acum, asta este pe cale să se schimbe, Minecraft Dungeons venind pentru prima dată pe discuri cu o lansare fizică. Și mai bine, versiunea fizică este ediția Hero, așa că include tot ce aveți nevoie imediat din cutie.

 • 30 USD la Best Buy (Xbox)
 • 30 USD la Best Buy (PS4)
 • 30 USD la Best Buy (Switch)

Ce este DLC-ul Jungle Awakens pentru Minecraft Dungeons?

Actualizare, 14 august 2020: Jungle Awakens este acum lansat oficial, așa că am compilat sau scurtă secțiunea cu toate informațiile pe care trebuie să le cunoașteți chiar mai sus. Totul de mai jos este o istorie a tuturor scurgerilor, speculațiilor și informațiilor de pre-lansare pe care le-am descoperit despre DLC.

Actualizare, 06 iunie 2020: Am lucrat din greu aici, la Windows Central și am putut descoperi o mulțime de informații despre DLC-ul Jungle Awakens, inclusiv numele mai multor mafiote, niveluri și posibilități complete care ar putea fi adăugate la Minecraft Dungeons la momentul lansării. Mai multe informații mai jos sau puteți consulta postarea originală aici. De asemenea, am primit o prezentare la un nivel din DLC-ul Jungle Awakens aici.

Actualizare, 29 mai 2020: Acum știm numele a cel puțin trei mafioți noi-nouț care vin în Minecraft Dungeons cu DLC-ul Jungle Awakens. Acestea includ săritorii, șoptitorii și penele otravitoare. Deși nu știm sigur cum arată diferiții mafioți sau cum vor acționa ei în joc, știm că sunt mafioți ostili unici.

Sursa: u/zozozrobv2 prin Reddit

DLC-ul Jungle Awakens se alătură DLC-ului Creeping Winter ca una dintre cele două expansiuni planificate pentru lansare mai târziu. Ambele expansiuni ar trebui să includă o cantitate decentă de conținut nou, dar DLC-ul Jungle Awakens se învârte în jurul unui peisaj umed și viu, mai degrabă decât în ​​jurul celui steril și înghețat al fratelui său. Vor fi noi zone, gloate și echipamente.

Cu toate acestea, știm că Jungle Awakens este primul DLC pentru Minecraft Dungeons și va fi inclus cu Hero Edition. Deși Creeping Winter DLC nu a fost confirmat în mod similar de Microsoft, este sigur că spunem că sunt șanse mari să fie al doilea DLC, planificat pentru lansarea în toamna lui 2020.

Niveluri noi

Sursa: Windows Central

Știm acum că DLC-ul Jungle Awakens include cel puțin trei niveluri, cu posibilități mai multe sub-niveluri ascunse într-un mod similar cu zonă precum Cripta înfiorătoare și Peștera Soggy din jocul principal. Știm, de asemenea, numele pentru două dintre aceste niveluri.

 • Templul acoperit. Acest nivel pare să aibă loc în ruinele unei structuri vechi de junglă, cu capcane, prăpăstii care se prăbușesc și o mulțime de verticalități. De asemenea, pare să fie foarte greu pentru moburile de strigoi.
 • Dingy Jungle. Acest nivel duce lucrurile la, ei bine, junglă și pare să prezinte multe mai multe mafiote asemănătoare plantelor. Știm că cel puțin unul dintre noile mafiote va fi aici și câteva variante de plante ale mafioților existente, cum ar fi scheletul cu mușchi.

În plus, știm că există o altă temniță care face parte din Jungle Awakens, dar de fapt va veni într-o actualizare gratuită și nu se va baza pe jucătorii care dețin DLC-ul complet. Temnița se numește „Templul de Jos”.„Nu știm nimic despre asta, dar nu va trebui să așteptăm mult pentru a afla.

Noile mafiot

Sursa: Windows Central

Ar putea fi adăugate o mulțime de mafiote noi în Jungle Awakens, dar cunoaștem cel puțin șapte. Majoritatea acestor mafioți par a fi mafioți ostili, câțiva fiind variante de mafioți cu care suntem foarte familiarizați. Nu avem încă o mulțime de informații despre mafiote individuale.

 • Zombi din junglă.
 • Schelet cu muşchi.
 • Leaper / leapleaf.
 • şoptător.
 • Pena otravitoare.
 • Ocelot.
 • Papagal.
 • Urs panda.

Cel puțin în cazul papagalului, suntem încrezători că acesta este un animal de companie cosmetică, ceea ce înseamnă că nu vă va ajuta în luptă. Ocelotul ar putea fi un alt însoțitor, precum lupul, ceea ce ar fi minunat. Ceilalți ar trebui să fie toți gloate ostile, zombiul junglei și scheletul cu mușchi fiind variante.

În cele din urmă, știm că Jungle Awakens are un șef final numit Jungle Abomination, care ar trebui să lupte destul de bine cu toți jucătorii, cu excepția celor mai voinici. Suntem încântați să vedem cum arată când DLC-ul va fi lansat pe 1 iulie 2020.

Echipament nou

Sursa: Windows Central

Am găsit dovezi ale unei tone de echipamente noi, inclusiv artefacte, arme și armuri. Cu toate acestea, este greu de descifrat care vor face apariția în Jungle Awakens și care vor fi rezervate pentru Creeping Winter, așa că puteți cumpăra nu totul aici poate ajunge în primul DLC pentru Minecraft Dungeons.

În ceea ce privește armele, am găsit o clasă de arme de corp foarte care ar putea fi interesant, ceea ce este aproape sigur pentru Jungle Awakens designului asemănător cu viața de vie a variantelor Unique. Am văzut și o armură Ocelot, cu imprimeuri multiple în leopard și gri.

Sursa: Windows Central

Artefactele ar putea include lucruri precum Totem of Soul Protection, care sună ca un artefact axat pe apărare pentru jucătorii de suflete, și Corrupted Seeds, care ar putea convoca slujitori de plante otrăvitoare sau poate cauza daune zone de efect. În cele din urmă, există un artefact numit Caller's Bane, dar nu știm cum arată, așa că nu putem face prea multe presupuneri despre ce ar putea fi.

Mecanica / consumabile noi

Sursa: Windows Central

Acesta este altul care ne deranjează în acest moment. Consumabilele care sunt deja în joc au pictograme de inventar în fișierele jocului, ceea ce nu face să credem că există fie un plan de implementare a unui nou mecanism care implică poțiuni (eventual schimbând posibilitatea uneia de sănătate cu altceva?), cum ar fi pregătit poțiunilor, de exemplu sau ceva care a fost planificat, dar a fost renunțat. Oricum, există indicatori pentru două poțiuni pe care nu le-am văzut până acum: Oakwood Brew și Sweet Brew. Oakwood Brew pare că ar putea întări apărarea asemănătoare cu amuleta Iron Hide, dar nu avem idei despre ceaaltă parte.

Există, de asemenea, un consumabil de pepene galben în fișierele jocului, ceea ce are sens perfect, având în vedere că pepenii pot fi găsiti doar în jungle în vanilie Minecraft.

Sursa: Windows Central

Ceva care lipsea în mod curios din jocul de bază a fost abilitatea de a alimenta elementele pe care ai vrut să le păstrezi. Modul în care sunt lucrurile acum, chiar și cele mai rare și mai puternice arme Unice devin rapid învechite pe măsură ce progresezi, lăsându-te să schimbi stilul de joc, fie să mănânci pentru a găsi din nou acea bucată specifică de pradă. Cu descântecele care încurcă și mai mult apele, poate deveni frustrant.

Se pare că ceva a fost plănuit, fiind un zidar care ar exista lângă fierarul din tabară. Am fost dezamăgiți să aflăm că există doar doi vânzători în acest moment, ceea ce nu vă oferă o mulțime de moduri de a vă cheltui smaraldele. Acest lucru s-ar putea schimba cu Jungle Awakens, praful de diamant apare din nou în fișierele jocului, care trebuia să-l însoțește pe zidar.

Practic, veți putea cumpăra praf de diamant cu smaralde și apoi utilizați praful de diamant pentru a ridica nivelul echipamentului existent, în loc să fie nevoie să înlocuiți cu versiuni mai bune. Nu suntem siguri cum ar arăta costurile în acest caz, dar este nevoie de disperare în joc, mai ales pe măsură ce mai mulți jucători progresează în finalul jocului.

Noi provocări

Sursa: Windows Central

Minecraft Dungeons este o mulțime de distracție, mai ales cu prietenii, dar lasă puțin de dorit când vine vorba de varietatea jocului și bucla finală care este de obicei punctul forte pentru ARPG-uri precum Diablo. Deși am speculat mult timp ceva similar cu Diablo's Rifts, dar cu Portalul Nether pe care îl poți găsi în tabără, avem nevoie și de motivație pentru a continua jocul mult după ce am văzut toate nivelurile.

Nu suntem siguri cum va arăta sau dacă se va întâmpla, dar Mojang Studios ar putea planifica un sistem de provocare zilnică și săptămânal, care poate însoți evenimente sezoniere, pentru a încuraja jucătorii să îndeplinească sarcini specifice în schimb. pentru recompense. Acest lucru ar putea fi foarte interesant, în funcție de modul în care se face, dar nu știm care ar putea fi provocările sau cum ar fi recompensați jucătorii pentru finalizarea lor.

Când este data lansării DLC-ului Jungle Awakens pentru Minecraft Dungeons?

Sursa: u/zozozrobv2 prin Reddit

Actualizare, 14 august 2020: DLC-ul Jungle Awakens pentru Minecraft Dungeons a fost lansat de ceva vreme, începând cu 1 iulie 2020, iar acum ne pregătim pentru lansarea următorului DLC, Creeping Winter, care va veni pe 8 septembrie 2020.

Actualizare, 26 iunie 2020: În mod obișnuit, Mojang Studios a decis să anunțe date oficiale de lansare pentru Jungle Awakens cu doar câteva zile înainte. 1 iulie 2020, Jungle Awakens va fi disponibil pentru toate platformele Minecraft Dungeons și va fi inclus gratuit cu orice posesor de Hero Edition sau Hero Pass. Cei care au cumpărat jocul de bază sau au jucat prin Game Pass vor trebui să cumpere DLC-ul sau Hero Pass. Am mai aflat și câteva informații despre Jungle Awakens, așa că informațiile despre mai sus au fost actualizate. Consultați articolul nostru original aici pentru mai multe informații.

Actualizare, 29 mai 2020: Am primit acum o confirmare oficială de la Microsoft care reafirmă presupunerile noastre anterioare: Jungle Awakens este primul DLC complet pentru Minecraft Dungeons și va veni în iulie 2020! Aceasta înseamnă că va urma Creeping Winter și, judecând după scurgerile anterioare, ne așteptăm la o dată de lansare în septembrie 2020. De asemenea, știm mai multe despre noi mafiote adăugate. aici citi mai multe despre anunț.

Actualizare, 28 mai 2020: Datorită unei pagini Nintendo eShop, este posibil să vă aflați când sunteți planificat lansarea pachetelor DLC Creeping Winter și Jungle Awakens. Nu știm în ce ordine vor veni, dar datele de lansare planificate ar putea fi iulie sau septembrie 2020. Aflati mai multe aici.

Datorită unui anunț oficial direct de la Microsoft și Mojang Studios, știm acum că scurgerile anterioare pentru joc au fost corecte: unul dintre cele două pachete DLC incluse în Minecraft Dungeons: Hero Edition este nimeni altul decât Jungle Awakens, care vine la Minecraft Dungeons. în iulie 2020. Datele exacte și detaliile prețurilor sunt încă necunoscute, dar cei care au grijă de a cumpăra versiunea actualizată a jocului vor primi DLC fără costuri suplimentare.

Folosind aceste informații, acum putem presupune cu o încredere rezonabilă că Creeping Winter, celălalt DLC care credem că este planificat pentru Minecraft Dungeons, va veni în septembrie 2020. Vom ține ochii cu ochii pentru orice informații noi și vă vom ține la curent de fiecare dată când aflăm ceva nou!

Sursa: u/zozozrobv2 prin Reddit și Dokucraft

Nu Minecraft-ul tău obișnuit

Minecraft Dungeons

Minecraft explorează temnițele.

Minecraft Dungeons este următoarea saga din povestea lui Minecraft, iar studiourile Mojang au scos încă una din parc. Luptă extraordinară în cooperare, combinată cu prada puternică, totul la un preț nebunesc accesibil? Nu ai putea cere mult mai mult într-o temniță epică care se târăște ARPG.

 • 30 USD la Microsoft (Xbox One Hero Edition)
 • 20 USD la Microsoft (Xbox One)
 • 30 USD la Microsoft (Windows 10 Hero Edition)
 • 20 USD la Microsoft (Windows 10)

Minecraft Dungeons

Principal

 • Deblochează toate nivelurile Minecraft Dungeons
 • Toate echipamentele unice pentru Minecraft Dungeons
 • Toate armele Minecraft Dungeons
 • Toate armurile Minecraft Dungeons
 • Toți dușmanii Minecraft Dungeons
 • Cele mai bune versiuni Minecraft Dungeons

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here