DLC „Echoing Void” Minecraft Dungeons: Data lansării, actualizare gratuită, Ultimate Edition și tot ce știm

Sursa: Mojang Studios

Minecraft Dungeons există de puțin peste un an, iar călătoria sa până acum a fost plină în mare parte de succes și de o serie lungă de actualizări și upgrade-uri considerabile de conținut. Acum, cunoaștem concluzia actualului capitol Minecraft Dungeons, care vine odată cu lansarea expansiunii DLC Echoing Void anunțat oficial, cea de-a șasea expansiune pentru Minecraft Dungeons și piesa finală a Minecraft Dungeons Season Pass. Minecraft Dungeons Ultimate Edition vine și ca colecție prin excelență pentru jucătorii Minecraft Dungeons.

Iată tot ce trebuie să știți despre DLC-ul Echoing Void pentru Minecraft Dungeons și Minecraft Dungeons Ultimate Edition.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sari la:

 • Ce este DLC-ul Echoing Void?
 • Data de lansare
  • Versiuni și prețuri
 • Remorci
 • Caracteristici și joc
  • Locații
  • Mafioții
  • Șef final
  • Angrenaj
 • Actualizare gratuită
 • Ultima ediție
 • Conținut viitor
 • Jurnalul modificărilor
  • Echoing Void caracteristici
  • Funcții de actualizare gratuite
  • Schimbări
  • Corectarea erorilor
  • Probleme cunoscute

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Jocul de bază Minecraft Dungeons este deja inclus oriunde este disponibil Xbox Game Pass.

 • De la 1 USD/lună la Microsoft
 • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Ce este DLC-ul Echoing Void pentru Minecraft Dungeons?

Au găsit-o

poza.stare de nervozitate.com/N2QylNIoVh

— Minecraft Dungeons (@dungeonsgame) 9 iulie 2021

Echoing Void este o șasea extinsă DLC pentru Minecraft Dungeons și a patra inclusă în Minecraft Dungeons Season Pass. Echoing Void urmărește pe urmele Vârfurilor Urlete, Flăcările de jos și Adâncimi ascunse și acest ultimul capitol al poveștilor care urmează pe Arch-Illager și Orb of Dominance.

Echoing Void duce Minecraft Dungeons la Sfârșit, golul misterios și periculos care are zona „finală” din Minecraft și, în anumite privințe, este „sfârșitul” Minecraft Dungeons. Mojang Studios a tachinat că Minecraft Dungeons nu s-a terminat încă și vor urma mai multe în viitor, dar încă nu este pregătit să vorbească despre asta.

Minecraft Dungeons care se îndreaptă spre sfârșit a fost tachinat pentru prima dată alături de alte DLC Minecraft Dungeons în timpul Minecraft Live 2020.

Când este data lansării DLC-ului Echoing Void pentru Minecraft Dungeons?

Sursa: Mojang Studios

Minecraft Dungeons Echoing Void DLC a fost lansat oficial pe 28 iulie 2021.

La lansare, Echoing Void este disponibil pentru Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, PS5, PS4 și Switch, se prindează Minecraft Dungeons Season Pass, Minecraft Dungeons Ultimate Edition sau Echoing Void independent. De asemenea, veți putea juca Minecraft Dungeons' Echoing Void DLC prin Xbox Cloud Gaming dacă puteți cumpăra unul dintre mijloacele de mai sus.

Jocul de bază Minecraft Dungeons este disponibil prin Xbox Game Pass atât pe consolă, cât și pe computer, dar Echoing Void nu va fi inclus. Echoing Void pentru a-l juca cu Minecraft Dungeons prin Xbox Game Pass.

Versiuni și prețuri

Mâine. Sfârșitul. Este. Apel... poza.stare de nervozitate.com/hRVvMjwcwK

— Minecraft Dungeons (@dungeonsgame) 27 iulie 2021

Dacă nu ați luat deja permisul sezonului Minecraft Dungeons (care include imediat DLC-ul Echoing Void nou lansat), atunci mai multe moduri de a obține acces la cea mai recentă expansiune Minecraft Dungeons și o nouă modalitate de a debloca fiecare un singur. DLC și expansiunea pe care jocul le-a văzut până acum.

DLC-ul Echoing Void este disponibil pentru a fi folosit singur, prin Minecraft Dungeons Season Pass sau prin Minecraft Dungeons Ultimate Edition și suplimentul Ultimate Edition Bundle. Cu excepția cazului în care aveți nevoie de mult, Minecraft Dungeons Season Pass, pachetul Ultimate Edition include toate DLC-ul Minecraft Dungeons, inclusiv Echoing Void și DLC-ul anterior Hero Pass, la același preț.

De asemenea, puteți accesa conținutul Echoing Void dacă jucați cu cineva care deține deja Echoing Void.

pot găsi mai jos toate linkurile pentru a cumpăra Echoing Vo sau Minecraft Dungeons Ultimate Edition.

Sfârșitul

Minecraft Dungeons — Echoing Void

Concluzia palpitantă

Primul capitol al poveștii pline de acțiune a lui Minecraft Dungeons se încheie cu Echoing Void, care duce jocul de rol de acțiune până la The End și oferă jucătorilor noi inamici de luptă, nu pradă descoperiți și noi puzzle-uri de rezolvat. Echoing Void este ultimul DLC din Minecraft Dungeons Season Pass și este inclus în Ultimate Edition.

 • 6 USD la Microsoft (Xbox)
 • 6 USD la Microsoft (PC)

Colecția supremă

Minecraft Dungeons Ultimate Edition

Totul Dungeons și multe altele

Minecraft Dungeons a lansat o cantitate ridicolă de conținut de la lansare, iar acum jucătorii pot obține acces la tot dintr-o singură lovitură cu Minecraft Dungeons Ultimate Edition, un pachet bazat pe valoare care include jocul de bază, toate cele șase expansiuni DLC lansate până în prezent. acum. și DLC-ul Hero Pass. Dacă ați cumpărat deja Minecraft Dungeons, puteți obține și suplimentul Ultimate Edition pentru toate DLC-urile.

 • 40 USD la Microsoft (Xbox)
 • 40 USD la Microsoft (PC)
 • 20 USD la Microsoft (supliment Xbox)
 • 20 USD la Microsoft (supliment pentru PC)

Unde pot viziona trailere pentru DLC-ul Echoing Void pentru Minecraft Dungeons?

Cu DLC-ul Echoing Void și ediția finală pentru Minecraft Dungeons, Mojang Studios a lansat câteva trailere și chiar un jurnal pentru dezvoltatori pentru a ajuta oamenii să acceseze noi versiuni. Aici puteți urmări fiecare trailer pentru Minecraft Dungeons Echoing Void DLC.

Echoing Void dev jurnal

Trailer de lansare Echoing Void

Trailerul pachetului Ultimate Edition

Trailer de lansare Ultimate Edition

Care sunt caracteristicile și modul de joc din DLC-ul Echoing Void pentru Minecraft Dungeons?

Sursa: Mojang Studios

Mojang Studios adoră să-și anunțe actualizările și apoi să trimită informații pe drumul către lansarea finală și nu este diferit cu DLC-ul Echoing Void. Chiar înainte de lansarea oficială a Echoing Void, aveam deja sau multe informații despre ce nu așteptăm următoarea expansiune pentru Minecraft Dungeons. Înainte de lansare, de exemplu, Mojang Studios a lansat un jurnal pentru dezvoltatori cu tematică Echoing Void.

Iată ce trebuie să știți despre caracteristicile și modul de joc din DLC-ul Echoing Void pentru Minecraft Dungeons.

Ce locații vor fi?

Știm Echoing Void va avea loc la End, o dimensiune întunecată și prevestitoare plină de goluri violet, fortărețe masive, corăbii plutitoare, insule de piatră albă și hoarde de Endermen. Se pare că Mojang a adaptat cu așteptarea acestui lucru în Minecraft Dungeons cu o mulțime de ornamente, cum ar fi noi medii, arhitectură, decorațiuni și multe altele. Acesta este The End, dar nu este The End pe care îl veți vedea în vanilla Minecraft.

Cu Sfârșitul în vedere, este acum sau niciodată să-ți arăți puterea!
Dar unele lucruri lipsesc de pe site-ul portalului, care vă vor deschide calea către lupta voastră supremă! poza.stare de nervozitate.com/8SnSuy69uJ

— Minecraft Dungeons (@dungeonsgame) 14 iulie 2021

Știm că Echoing Void va include trei misiuni noi pe care să le cucerească jucătorii, probabil cuprinzând două niveluri principale și o zonă secretă pe care jucătorii vor trebui să o descopere singuri. Știm că misiunile Echoing Void vor include:

 • End Wilds
 • Bastion
 • Cetatea spartă

Insulițe plutitoare sparte, păduri scheletice fără viață și chemarea neîncetată a vidului: bun venit în End Wilds.
Am discutat cu partenerul nostru de dezvoltare @DoubleElevenLtd pentru a afla despre bucuria de a aduce un loc atât de mizerabil în Dungeons:
↣ //t.co/wFCFNg7qlJ ↢ pic.stare de nervozitate.com/S0p73DOAuK

— Minecraft Dungeons (@dungeonsgame) 18 iulie 2021

Împărtășită în această actualizare pentru dezvoltatorii Echoing Void, se pare că End Wilds va fi prima misiune specifică pentru End pe care jucătorii vor putea să exploreze și să arate absolut superb. Jucătorii vor putea explora pădurile de cor, orașele din sfârșit, navele din sfârșit și multe altele în End Wilds, în timp ce se luptă cu noi mafii și rezolvă noi puzzle-uri.

Golul de jur împrejur, golul ferește-te!
Dacă devii Void Touched, este destul de o sperietură! poza.stare de nervozitate.com/eAi84P6wtR

— Minecraft Dungeons (@dungeonsgame) 21 iulie 2021

Echoing Void va include, de asemenea, puzzle-uri noi-nouțe pentru a testa abilități și creativitatea jucătorilor, așa că fiți în gardă când jucați prima dată. Acestea includ blocurile de gol și lichidul de gol, care provoacă daune și multiplica toate daunele primite, folosind gloanțe shulker, echipând elitre pentru a alunecă între platforme (și folosește elitre pentru a lovi în pământ și a daunelor inamicilor) și multe altele.

De asemenea, aparent, jucătorii vor trebui să vâneze Enderent, o variantă a mafiei Enderman, pentru a obține eyes of Ender pentru a obține intrarea în The End. Temnițele Endersent au fost adăugate în șase locații din Minecraft Dungeons, iar jucătorii vor trebui să urmărească acele temnițe și să-l omoare pe Enderent din interior pentru a deschide o poartă de sfârșit. Acest lucru este legat de fapt că Overworld este afectată de The End, cu dimensiunea unui asemănător vid care se infiltrează în alte părți ale Minecraft Dungeons.

Ce mafiote noi vom vedea?

Sursa: Windows CentralEnderman în Minecraft.

Minecraft Dungeons prezintă o varietate de mob-uri, atât ostile, cât și pașnice, care sunt fie mob-uri Minecraft existente adaptate pentru joc, fie mob-uri complet noi inspirate de Minecraft sau tema DLC. Echoing Void va include un număr imens de noi mafiote pentru care jucătorii din Minecraft Dungeons să lupte și să vezi mafioții și variantele existente revenind curajos în The End.

Vegheri și trăsături și lovituri, oh!
În cea de-a doua scufundare profundă cu prietenii noștri de la @DoubleElevenLtd, am primit o privire la cea mai nouă familie de mafioți din End: enderlings:
↣ //t.co/LxPKnt9ao3 ↢ pic.stare de nervozitate.com/cNU484T3zu

— Minecraft Dungeons (@dungeonsgame) 25 iulie 2021

Endermen sunt mini-șefi la alte niveluri Minecraft Dungeons, dar sunt prezente în mare măsură și în Echoing Void, deoarece Mojang a creat cel puțin patru noi variante de Endermen pentru Echoing Void, cunoscut sub numele de Enderlings. Am aflat mai multe despre Enderling în această actualizare a blogului Mojang Studios, care detaliază cele trei variante de Enderling pe care jucătorii le vor întâlni în Echoing Void.

Watchling-ul este cea mai "grunț" dintre variantele Enderling și este acoperit de ochi pentru a fi atenți la jucători. Când un inamic este depistat, observatorul se poate teleporta în locația lor și poate declanșa un val de atacuri corp la corp.

Explozia poate părea la prima vedere ca o gloată asemănătoare unui tanc, dar este de fapt specialistul la distanță al Enderlingilor, capabil să-și folosească brațele ca tunuri în miniatură pentru a lansa o salvă de proiectil către jucători.

În cele din urmă, există snareling, un Enderling unic care se comportă similar păianjenilor, dar cu inspirație din The End.

Desigur, există și Endersent, o altă variantă de Enderman care nu are legătură cu Enderlings și de fapt poate fi găsit în Overworld prin diferite temnițe. Jucătorii vor trebui să vâneze Enderent pentru a avea acces la The End.

Peștele de argint: nu plouă niciodată, dar toarnă. poza.stare de nervozitate.com/d2FwA6U8nh

— Minecraft Dungeons (@dungeonsgame) 15 iulie 2021

De asemenea, știm că peștii de argint, o mulțime incredibil de frustrantă care apare de obicei în jurul fortăreților (cum ar fi cea mai îngrijită înconjoară Portalul Sfârtului în Minecraft), făcută apariția în Minecraft Dungeons. La fel ca în Minecraft vanilie, se pare că peștii de argint preferă să atace în număr mare și pot ploua literalmente din cer deasupra jucătorilor. Silverfish va fi un alt obstacol interesant de depășit în Echoing Void.

În altă parte, putem vedea, de asemenea, mafioți care se întorc, cum ar fi jefuitorii și gheații, așa că se pare că alte tipuri de gloate au invadat Sfârșitul în Vidul Echoing, care odinioară era dominat de Endermen. Shulkers, care fac și casa în End, pot fi văzute și în Echoing Void, așa că asigurați-vă că aveți grijă de proiectile lor ascunse cu răză lungă de acțiune, care într-adevăr provoacă levitație (și aparent joacă puzzle-uri).

Cine va fi șeful final?

Sursa: Windows CentralNu vă așteptați la Ender Dragon.

Desigur, șeful final de la sfârșitul DLC-ului Echoing Void pentru Minecraft Dungeons este sigur că fie în mintea multor oameni. Mulți s-ar fi așteptat să fie terifiantul dragon Ender, dar nu pare să fie cazul. Aparent, Dragonul Ender ar putea fi deja mort de mult în universul Minecraft Dungeons, iar altceva a fost corupt de puteri teribile ale Orbului Dominanței.

Fără a oferi prea multe, știm că un inamic anterior se întoarce în Echoing Void ca o forță complet nouă și incredibil de puternică: Inima lui Ender. Seful final pentru jocul de bază Minecraft Dungeons, această creatură terifiantă revine ca Inima răzbunătoare a Ender și urmărește jucătorii prin niveluri ca o amenințare de neoprit și puternică.

Dacă te uiți cu atenție, s-ar putea să vezi Inima răzbunătoare a lui Ender în arta cheie Echoing Void pentru Minecraft Dungeons.

Ce echipament și pradă puteți colecta?

La fel ca orice altă expansiune Minecraft Dungeons, Echoing Void va include echipamente noi. Se pare că Echoing Void crește, totuși, o listă surprinzătoare de mare de echipamente noi introduse în expansiune, inclusiv o mulțime de artefacte noi. Va trebui să descoperi singur echipamentul pentru a debloca secretele exact ce face fiecare, dar știm ce este inclus.

Noile arme din Echoing Void pentru Minecraft Dungeons includ:

 • Înjunghiere în spate (corp la corp)
 • Swift Striker (unic la corp la corp)
 • Arcul golului (la distanță)
 • Call of the Void (Gama unică)
 • Arbaleta din umbră (la distanță)
 • Arbaleta cu voal (Gama Unică)
 • Obsidian Claymore (corp la corp)
 • Noaptea fără stele (Melee Unique)
 • Void Touched Blades (corp la corp)
 • Începutul și sfârșitul (Melee Unique)

Noi armuri din Echoing Void pentru Minecraft Dungeons includ:

 • Îmbrăcămintea de divertisment
 • Trubadurul (unic)
 • Armura Shulker
 • Armură Shulker robustă (unic)
 • Robe de teleportare
 • Robă instabilă (unic)

Noile artefacte din Echoing Void pentru Minecraft Dungeons includ:

 • Shadow Shifter
 • Tomul Duplicării
 • Cânt enervant
 • Void Quiver

Descoperiți secrete, zădărniciți răul de intenție și împrumutați o tehnologie elitră magnifică în călătoria dvs. periculoasă în adâncul inimii Sfârșitului. poza.stare de nervozitate.com/Cu6nEG2qZa

— Minecraft Dungeons (@dungeonsgame) 19 iulie 2021

După cum am menționat mai devreme, s-a confirmat că elytra face debutul și în Minecraft Dungeons. Pe lângă faptul că sunt folosiți pentru a traversa hărțile prin deschiderea unor goluri amenințătoare în gol, jucătorii vor putea folosi și elitra ca arme ofensive. Scufundarea cu elitre permite jucătorilor să se iubească în pământ și să provoace daune în zona de efect inamicilor.

Dacă sunteți cuții aici pentru articole cosmetice, aveți noroc. Echoing Void va include două noi skin-uri de personaj și un nou animal de companie cu tematică End (endermita) pentru jucători.

Există o actualizare gratuită cu DLC-ul Echoing Void pentru Minecraft Dungeons?

Sursa: Mojang Studios

Fiecare expansiune pentru Minecraft Dungeons de până acum a inclus și o actualizare gratuită, care adaugă noi funcții și creează ale calității vieții multe altele pentru a vă juca jucătorii, indiferent de modul în care să joace Minecraft Dungeons și de ce expansiuni dețin. Echoing Void continuă această tendință și are propria sa actualizare gratuită. Pe lângă lotul obișnuit de remedieri de și modificări generale pe care le așteptăm, actualizarea gratuită care vine alături de Echoing Void include și câteva funcții noi.

În primul rând, iată noile descântece din actualizarea gratuită alături de Echoing Void pentru Minecraft Dungeons:

 • Ambuscadă (corp la corp)
 • Otravă de scufundare (la distanță)
 • Lovitură cu levitare (la distanță)
 • Explozie umbră (armură)
 • Shadow Surge (Armura)
 • Lovitură în gol (corp la corp și la distanță)

Cu puzzle-uri periculoase la înălțimi care ridică părul, vei avea nevoie de inteligență ta, curajul tău și doar puțin noroc pentru a supraviețui acest labirint străvechi!
Joacă Gauntlet of Gales pe 28 iulie, ca parte a actualizării gratuite pentru toți jucătorii! poza.stare de nervozitate.com/6GTJxcJtVh

— Minecraft Dungeons (@dungeonsgame) 22 iulie 2021

În al doilea rând, știm actualizarea gratuită care vine alături de DLC-ul Echoing Void include un nou mod de joc numit „Gauntlet of Gales”, care aparent este inspirat de DLC-ul Howling Peaks. Acest mod de joc le permite jucătorilor să rezolve sau să rezolve varietate de puzzle-uri și labirinturi complexe în schimbul unor recompense exclusive și oferă încă o modalitate de a juca Minecraft Dungeons în afara buclei obișnuite de joc. Va fi interesant de văzut cum Gauntlet of Gales rămâne relevant în timp și dacă reușește să amestece gameplay-ul Minecraft Dungeons.

Jucătorii care participă la Guantlet of Gales au, de asemenea, șansa de a câștiga echipament care, în mod normal, ar fi exclusiv pentru Howling Peaks, chiar dacă nu deții deja DLC-ul.

Există o mulțime de alte modificări și au apărut în actualizarea gratuită pentru Echoing Void, dar acestea sunt cele mai mari două caracteristici noi.

Așteptând în tăcere, răbdarea fără încetare.
Este aproape timpul pentru atacul lor, dar, între timp, iată coloana sonoră!
↣ //t.co/nsFI4WvSYs ↢ pic.stare de nervozitate.com/ZKe9RTQktp

— Minecraft Dungeons (@dungeonsgame) 26 iulie 2021

Desigur, există și coloana sonoră oficială pentru Echoing Void, pe care persoanele interesate sau pot descoperi pe Spotify în linkul de mai sus. La fel ca Vanilla Minecraft, Mojang Studios face tot posibilul pentru coloanele sonore ale Minecraft Dungeons și aproape întotdeauna sună minunat.

Aceasta este Minecraft Dungeons Ultimate Edition?

Sursa: Mojang Studios

Era de deschidere a lui Minecraft Dungeon se apropie de sfârșit și include șase expansiuni DLC uimitoare pline cu noi niveluri și o multitudine de conținut pe care jucătorii se pot bucura. Pentru cei care nu au jucat Minecraft Dungeons sau nu s-au întors la RPG-ul de acțiune de mulți ani, Mojang Studios oferă o nouă modalitate de a juca împreună cu lansarea Echoing Void. Intrarea pe teren: Minecraft Dungeons Ultimate Edition.

Ediția finală a Minecraft Dungeons face practic ceea ce v-ați așteptat să facă și include tot conținutul lansat anterior pentru Minecraft Dungeons. Acestea includ Minecraft Dungeons, Hero Pass (inclusiv articole cosmetice) și Season Pass într-un pachet cu prețuri agresive. Deși acest lucru nu vizează jucătorii hardcore din Minecraft Dungeons care dețin toate expansiunile, ar putea fi o excelentă pentru mai mulți jucători de a experimenta pentru a oferi Minecraft Dungeons la peste o lansare sa inițială.

Minecraft Dungeons Ultimate Edition se lansează oficial pe 28 iulie 2021, pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation, Switch și PC și va include:

 • Minecraft Dungeons
 • DLC Hero Pass
 • Junglea se trezește
 • Iarnă târâtoare
 • Vîrfuri Urlete
 • Flăcările din Nether
 • Adâncimi Ascunse
 • Vidul ecou

Minecraft Dungeons Ultimate Edition este disponibil pentru toate platformele pentru 40 USD, dar jucătorii pot alege pachetul Ultimate Edition, care include toate DLC-urile fără jocul de bază, pentru 20 USD. Acest lucru face ca permisul sezonului Minecraft Dungeons să fie efectiv învechit. Dacă puteți ridica Ultimate Edition, puteți găsi linkuri în secțiunea „Versiuni și prețuri” sau mai jos.

Va exista viitor pentru Minecraft Dungeons?

Sfârșitul... vita de vie! poza.stare de nervozitate.com/XjaL4sADbg

— Minecraft Dungeons (@dungeonsgame) 11 iulie 2021

Mojang a spus clar că această încheiere povestea Minecraft Dungeons, sau cel puțin, povestea Arch-Illager și Orb of Dominance. În timp ce sosirea în End with Echoing Void poate semnifica sfârșitul jocului pentru unii, nu este cazul.

De la Mojang Studios: „Asta înseamnă că s-a terminat pentru Minecraft Dungeons? Cu siguranță - mai urmează multe altele - dar câte un lucru pe rând!"

Nu este clar dacă Minecraft Dungeons va aduce o nouă poveste și va continua să lanseze expansiuni așa cum a fost (posibil cu un nou Season Pass) sau dacă jocul intenționează să meargă într-o direcție completă nouă, dar știm că Minecraft Dungeons nu merge încă. nicăieri. Probabil că vom afla mai multe despre ce presupune viitorul pentru Minecraft Dungeons după lansarea oficială a DLC-ului Echoing Void.

Vom fi cu ochii în ochii noștri pentru orice informații despre Minecraft Dungeons și unde se îndreaptă jocul în continuare și vă vom actualiza în consecință.

Care este jurnalul de modificare pentru DLC-ul Echoing Void pentru Minecraft Dungeons?

Odată cu Echoing Void și Ultimate Edition, a venit și o actualizare masivă gratuită și un jurnal de modificări care îl însoțește. Există o mulțime de modificări, remedieri și îmbunătățiri în Minecraft Dungeons 1.10.1.0 / 1.10.2.0 (în funcție de platformă), așa că să începem. Iată jurnalul complet al modificărilor pentru DLC-ul Echoing Void pentru Minecraft Dungeons.

Jurnalul de modificare oficial de la Mojang Studios. Raportul original al Windows Central.

Echoing Void DLC

Caracteristici

 • Trei misiuni noi
 • Șase misiuni existente s-au extins cu noi temnițe Enderent
 • Mafioți și dușmani complet noi
 • Două piei noi
 • Animal de companie endermit

Noi arme

 • Înjunghiere în spate (corp la corp)
 • Swift Striker (unic la corp la corp)
 • Arcul golului (la distanță)
 • Call of the Void (Gama unică)
 • Arbaleta din umbră (la distanță)
 • Arbaleta cu voal (Gama Unică)
 • Obsidian Claymore (corp la corp)
 • Noaptea fără stele (Melee Unique)
 • Void Touched Blades (corp la corp)
 • Începutul și sfârșitul (Melee Unique)

Armură nouă

 • Îmbrăcămintea de divertisment
 • Trubadurul (unic)
 • Armura Shulker
 • Armură Shulker robustă (unic)
 • Robe de teleportare
 • Robă instabilă (unic)

Artefacte noi

 • Shadow Shifter
 • Tomul Duplicării
 • Cânt enervant
 • Void Quiver

Realizări noi

 • 10 realizări / trofee noi de deblocat în aventurile tale

Actualizare gratuită

Mănușa lui Gales

 • Intră în Gauntlet of Gales, o misiune unică asemănătoare unui labirint care vă puneți abilități la încercare de a prin încercari dificile și puzzle-uri nedumerite! Această mănușă conține provocări care trebuie, de la inteligență și viclenie până la rezistență și determina. Finalizați misiunea pentru a avea șansa de a găsi artefacte disponibil anterior doar ca parte a DLC-ului Howling Peaks!

Descântece noi

 • Ambuscadă (corp la corp)
 • Otravă de scufundare (la distanță)
 • Lovitură cu levitare (la distanță)
 • Explozie umbră (armură)
 • Shadow Surge (Armura)
 • Lovitură în gol (corp la corp și la distanță)

Expansiuni de farmec

 • Angajat (gamă)
 • Lovitură critică (la distanță)
 • Explodează (la distanță)
 • Aspect de foc (la distanță)
 • Jefuire (la distanță)
 • Prospector (gamă)
 • Sifon de suflet (la distanță)
 • Lovitură (la distanță)
 • Unchanting (corp la corp)
 • Slăbire (la distanță)

Schimbări

 • S-a adăugat o narațiune la începutul fiecărei misiuni Flames of the Nether

Remedieri

Gameplay

 • Șefii nu mai pot fi uciși instantaneu înainte să apară
 • Golemul cheie de diamant nu mai poate rămâne blocat de ceaaltă parte a porții de pe Cacti Canyon
 • Luptele din Arena pot fi acum finalizate chiar dacă o mafie a apărut sau a căzut în subteran
 • Smaraldele pot fi acum adunate de jucătorii doborâți

Vânătoare antice

 • S-a soluționat o problemă care ar putea face ca ușa de ieșire să nu fie deschisă la sfârșitul Ancient Hunts
 • Pictogramele Ancient Mob de pe ecranul Ancient Hunt sunt acum dezvăluite când au fost învins
 • S-a corectat alinierea textului pe ecranul Ancient Hunt
 • Acum este posibil să retrageți un element de pe ecranul Ancient Hunt Folosiți o tastatură atunci când jucați pe computer

Arme, armuri și artefacte

 • Efectul special al lui Sponge Striker nu mai provoacă suficient pentru a ucide instantaneu jucătorul atunci când lovește sau mulțime vrăjită cu spini
 • Jucătorii nu mai pot folosi atacuri normale în timp ce folosesc Eye of the Guardian care a fost declanșat de Final Shout
 • Windbow atrage acum mafioți învinși în timpul sesiunilor multiplayer
 • Am oprit Heavy Harpoons să-și schimbe dimensiunea după ce au lovit ceva
 • Săgețile arboletei dispar acum după ce au lovit pereții Geomancer
 • S-au remediat artefactele Soul Lantern și Wonderful Wheat care nu arătau daune de invocare în statisticile obiectelor lor

Descântece și efecte

 • Stile dinamo sunt acum eliminați la dragostea unei gloate cu săgeata de artificii, tolba de chin și arbaleta explozivă
 • Efectul Dolphin's Grace apare acum ca o pictogramă separată pentru Swiftness pe HUD
 • Luck of the apare acum pe HUD și a adăugat un efect vizual jucătorului atunci când vraja este activată
 • S-a remediat descântecul Luck of the Sea care provoacă ca obiectele comune aurite să fie etichetate incorect ca unice
 • S-a remediat un exploit care a făcut ca Updraft Tome să fie spam în mod repetat
 • Anularea supraîncărcării nu mai lasă efectele vizuale de supraîncărcare asupra jucătorului

Mediu inconjurator

 • Jucătorii nu mai reapar în interiorul ușii camerei portalului Nether după ce au sărit de pe o corvadă în Tabără
 • S-au rezolvat blocurile de cactus care nu aveau ciocniri
 • S-a rezolvat lumina de la torțe care pâlpâie în timpul nopții
 • S-au remediat umbrele jucătorilor care aruncau pe suprafețe pe care nu ar trebui, cum ar fi sub poduri
 • S-a remediat efectul câmpului de forță care încă era prezent după ce porțile au fost coborâte în Cetatea Nether

Interfața cu utilizatorul

 • S-a remediat mesajul Cloud Saves care apărea în meniul principal de fiecare dată când un cont local de invitat P2 a părăsit-o sesiune
 • S-au remediat achiziționați multiplayer care uneori nu văd daunele pe care le fac
 • S-a eliminat promptul de avertizare cosmetică care a apărut la încărcarea unui erou care avea echipate cosmetice Sinister Cape și/sau Baby Pig, deoarece acestea sunt disponibile pentru jucătorii
 • S-a remediat un exploit care permite jucătorilor să se alăture la o sesiune online după ce au fost dați cu piciorul
 • Textul „Raid Captain Bounty” este acum tradus în toate limbile acceptate
 • După ce a vrăjit un articol, Naratorul pe ecran poate citi acum cerințele pentru un alt nivel de vrăjire
 • S-a remediat faptul că noul personaj nu era denunțat la ieșirea din meniul de creare a caracterului cu gust Escape

DLC Jungle Awakens

 • S-au remediat blocurile de gard netexturate în misiunile Jungle Awakens
 • S-a remediat ca zombii din junglă să nu provoace daune cu altă
 • S-au reechilibrat toate grupurile mafiote din aceste misiuni
 • S-au adăugat mai multe cufere ascunse, crescând substanțial prada pe care jucătorii le pot obține din aceste misiuni
 • Animalele ar trebui să apară acum mai rar și deloc în arene în aceste misiuni
 • S-au adăugat vrăjitoare și slimes mari în Junglea Mijlocioasă pentru o variație bună a mafiei
 • S-au adăugat Skeleton Vanguard și Slimes mari în Overgrown Temple pentru o variație a stabilit a mafiei
 • S-au adăugat Skeleton Vanguard, Witches și Slimes mari în Panda Plateau pentru o variație de a face a mafiei

Creeping Winter DLC

 • Narațiunea introductivă a Lone Fortress se referă acum în mod crescut la Wretched Wraith
 • S-a adăugat o mulțime de alpinisti la Frosted Fjord și Lost Settlement
 • S-a adăugat mafia Vrăjitoare la segmentul de pădure din Așezarea Pierdută
 • S-au reechilibrat toate grupurile mafiote din aceste misiuni
 • S-au adăugat mai multe cufere ascunse, crescând substanțial prada pe care jucătorii le pot obține din aceste misiuni

DLC Adâncimi ascunse

 • Armura de țestoasă și armura de calmare pot fi acum vândute de către comercianții din Tabără
 • S-a remediat o gaură în Radiant Ravine care îi face pe jucători să rămână blocați
 • Jucătorii nu mai pot distruge minele Ancient Guardian
 • S-a rezolvat dispariția temporară a inimii Conduit după moarte
 • S-a remediat grafică coruptă pe Conduit după ce ați plecat de la aceasta
 • S-a remediat descrierea obiectului pentru a descrie capacitatea sa reală
 • S-au remediat efectele sonore lipsă pentru loviturile cu fulger de Necromant înecat în timpul sesiunilor multiplayer
 • Pufferfish nu se mai umflă atunci când alți Pufferfish sunt în apropiere
 • S-au remediat luptele întârziate în arena din Abyssal Monument
 • Porțile nu se mai închid și se redeschid în zona Monumentului Abisal
 • Tridenții nu mai arată uriași când sunt blocați în Tropical Slimes
 • Personajele din cooperativa locală nu mai continuă să mărgă și cad de pe margine în timpul secvenței outro pe Radiant Ravine
 • Loviturile fulgerelor fac acum daune în zona de efect în timpul Nopții în multiplayer în misiunile subacvatice
 • S-a redus timpul necesar ca mafioții să dispară după ce au fost uciși în misiuni subacvatice
 • Vigneta roșie este acum prezentă în timpul Nopții în misiunile subacvatice
 • După ce a atacat Squid, norii de cerneală apar acum mai consistent, într-o zonă puțin mai mare și durează 10 secunde
 • S-au remediat marcatorii direcționali ai oxigenului care au dispărut complet sub HUD
 • S-au remediat mafioții care apăreau în afara limitelor pe Radiant Ravine
 • S-a remediat faptul că jucătorii s-au blocat în spatele porții arenei de pe Abyssal Monument
 • S-a remediat ca camera să devină întunecată în diferite zone de pe Monumentul Abisal și Radiant Ravine
 • Statistica „TNT Used” nu mai apare după misiunile subacvatice
 • Descântecul Bulgăre de zăpadă nu mai vizează Peștele-Plum

Probleme cunoscute

 • Un fundal albastru este prezent în spatele personajului pe ecranele Descărcare/Încărcare erou
 • Noua realizareBurning Up” nu poate fi deblocată de „în sesiunile multiplayer online
 • Este posibil să treceți peste poarta de diamant în misiunea End Wilds, determinând ca obiective să nu se actualizeze și să neputând finaliza misiunea
 • Într-o scenă lipsește localizarea vocii off pentru limbile chineză
 • Subtitrarile în introducerile misiunii Nether DLC sunt absente pentru majoritatea limbilor

Minecraft Dungeons este un joc grozav peste tot. Este cu ușurință unul dintre cele mai bune jocuri Xbox Game Pass și unul dintre cele mai bune jocuri Xbox Cloud Gaming, făcându-l dintre cele mai bune jocuri Xbox în general.

Colecția supremă

Minecraft Dungeons Ultimate Edition

Totul Dungeons și multe altele

Minecraft Dungeons a lansat o cantitate ridicolă de conținut de la lansare, iar acum jucătorii pot obține acces la tot dintr-o singură lovitură cu Minecraft Dungeons Ultimate Edition, un pachet bazat pe valoare care include jocul de bază, toate cele șase expansiuni DLC lansate până în prezent. acum. și DLC-ul Hero Pass. Dacă ați cumpărat deja Minecraft Dungeons, puteți obține și suplimentul Ultimate Edition pentru toate DLC-urile.

 • 40 USD la Microsoft (Xbox)
 • 40 USD la Microsoft (PC)
 • 20 USD la Microsoft (supliment Xbox)
 • 20 USD la Microsoft (supliment pentru PC)

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Jocul de bază Minecraft Dungeons este deja inclus oriunde este disponibil Xbox Game Pass.

 • De la 1 USD/lună la Microsoft
 • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here