DLC „Creeping Winter” pentru Minecraft Dungeons: Tot ce trebuie să știți

Sursa: u/zozozrobv2 prin Reddit

Minecraft Dungeons a făcut furori cu jocul și-a captivant și conținutul surprinzător de profund și pare să devină și mai bun. Ediția Hero din Minecraft Dungeons va include cel puțin două pachete DLC care vor fi lansate în viitor, iar al doilea va fi Creeping Winter, după DLC-ul Jungle Awakens. Sunt așteptate o nouă zonă înghețată, variante unice de mafie și o injecție de echipamente și artefacte noi.

Iată tot ce știm până acum despre Creeping Winter DLC.

Înrudit: Cum să creați o fermă pentru XP infinit și smaralde în Minecraft Dungeons, chiar și în timp ce AFK

Nu Minecraft-ul tău obișnuit

Minecraft Dungeons

Minecraft explorează temnițele.

Minecraft Dungeons este următoarea saga din povestea lui Minecraft, iar studiourile Mojang au scos încă una din parc. Luptă extraordinară în cooperare, combinată cu prada puternică, totul la un preț nebunesc accesibil? Nu ai putea cere mult mai mult într-o temniță epică care se târăște ARPG.

 • 30 USD la Microsoft (Xbox One Hero Edition)

Sari la:

 • Ce este DLC-ul Creeping Winter?
  • Actualizare gratuită
  • Niveluri noi
  • Noile mafiot
  • Echipament nou
  • Mecanica / consumabile noi
  • Noi provocări
 • Care va fi pretul?
 • Când este data lansării?

Ce este DLC-ul Creeping Winter pentru Minecraft Dungeons?

Sursa: u/zozozrobv2 prin Reddit

Creeping Winter DLC pare să fie unul dintre cele două pachete de expansiune incluse cu Hero Edition, împreună cu Jungle Awakens DLC și va adăuga mulțime de conținut nou pe care jucătorii vor putea să pună mâna. Injectarea de conținut ar trebui să fie relativ puternică, cu zona noi, mafiote și echipamente noi. Cele mai multe dintre noi sunt scurgeri până acum, așa că luați totul aici cu un grăunte de sare. Vom actualize this postare ori de câte ori aflăm mai multe.

Înrudit: Am intervievat un lider Minecraft Dungeons despre viitorul jocului și expansiunile sale

Actualizare gratuită

Acum că date lansării pentru Creeping Winter a fost confirmată pentru 8 septembrie 2020, știm și acum că va fi inclusă sau actualizată gratuită, la fel ca în Jungle Awakens. Această actualizare va fi lansată pentru toată lumea, chiar și pentru cei care să vă ajute la prețul Hero Edition sau DLC, astfel încât jucătorii Minecraft Dungeons vor beneficia de modificarea acesteia. Nu știm sigur ce va include actualizarea gratuită, dar ne așteptăm la o serie de modificări de echilibrare, remedieri de erori și furnizori noi pentru tabară.

Actualizarea gratuită va fi lansată exact în timp cu Creeping Winter, astfel încât jucătorii vor beneficia de modificări ale gameplay-ului și de actualizările de bază ale DLC, dacă nu au niveluri suplimentare, mob-uri sau echipament cu care să se joace.

Niveluri noi

Sursa: Windows Central

Știm că Jungle Awakens va avea cel puțin trei niveluri, dar în acest moment putem confirma doar două pentru Creeping Winter. Folosind informațiile de pe ecranul de încărcare ascunse în fișierele jocului, putem presupune că nivelurile și de acolo putem face niște ghiciri educate. De asemenea, ajută să avem câteva imagini.

 • Fiordul înghețat. Lăsând deoparte ciudățenia care este cuvântul „fiord”, acest nivel pare că ar putea fi mai deschis și mai extins, cu zonă largi înghețate pline cu niște gloate foarte reci și niște ursi polari destul de înghețați.
 • Cetatea singuratică. This luptă cu șeful țipete împotriva mea. Știm că există probabil o mulțime de șefi cunoscută sub numele de „regele fals” prezent în Iarna târâtoare și acesta pare un loc la fel de probabil ca oricare alt loc pentru a apărea. Statuile vrăjitorului și o pasarelă pustie duc la intrarea căscată în...ce anume?

Noile mafiot

Sursa: Windows Central

La fel ca în cazul Jungle Awakens, nu se știe la câte mafiote nu ne așteptăm aici, dar am numărat destul de multe până acum. Se pare că există unele asemănări cu Jungle Awakens, cu cele două mafiote existente care primesc noi variante, un animal de companie și un joc de însoțitor suplimentar și câțiva mafioți ostili complet noi fiind adăugați în. În orice caz, iată ce știm până acum.

 • Zombi înghețat.
 • Târâtoare înghețată.
 • Wraith răutăcios.
 • Un nou illager?
 • Urs polar.
 • vulpe polara.

Zombii înghețați și târâtoarele înghețate se explică de la sine, deși suntem cu toții încântați aici să vedem ce face un târâtor de gheață când explodează. Judecând după calitatea animațiilor de până acum în Minecraft Dungeons, ar trebui să fie destul de grozav. Am auzit, de asemenea, de ceva numit un spectru rău, care sună ca și cum ar putea fi o variantă a spectrului obișnuit.

În imaginea pentru nivelul Frozen Fjord, putem vedea și un illager care nu pare destul de familiar. Posibil o nouă adăugare pentru Creeping Winter DLC? Pe lângă asta, mai avem și ursul polar, care ar putea fi un nou însoțitor precum golemul de fier și cel mai drăguț lucru de pe fața pământului, vulpea arctică. îl vreau. Acum.

Echipament nou

Sursa: Windows Central

Este de neconceput să cred că Mojang Studios nu va pompa ambele pachete DLC cu un munte de pradă de descoperit și folosit, așa că, desigur, am găsit dovezi în acest sens în fișierele jocului. Am găsit cel puțin o armă nouă, numită Bagheta de gheță și un nou set de armură, numită armură de zăpadă. Ambele potriviri perfecte pentru Creeping Winter DLC, așa că iată-le.

Personal sunt curios ce ar putea fi Bagheta de gheață. Va fi o armă corp la corp cu pseudo-distanță care aruncă cioburi de gheață?? O arma cu zona de efect? Cum va funcționa? Să sperăm că nu va trece prea mult timp îngrozitor până să vedem singuri. În ceea ce privește armura de zăcă, arată că o armură mai ușoară concentrată pe corp la corp, care ar putea adăuga un fel de abilitate de înghețare sau protecție împotriva frigului.

Sursa: Windows Central

Am văzut destul de multe artefacte, dar nu le putem separa în mod fiabil în ce DLC ar putea fi incluse de fiecare dată. Unul care avea o imagine este Totemul Protecției Sufletului, care ar putea fi un artefact defensiv care costă sufletele, făcându-l perfect pentru jucătorii care care trăiesc și îl respiră. Celălalt nu are nicio imagine, ci doar un nume: Caller's Bane. Da, nici noi habar n-avem. Va trebui să așteptăm puțin pentru asta.

Există, fără îndoială, și alte artefacte pe lângă acesta, inclusiv (sperăm) unele care continuă tendința înghețată pe care o urmărește restul Iarnii Târâtoare. Mi-ar plăcea să pot exploda într-un val enorm de gheață și stâncă.

Mecanica / consumabile noi

Sursa: Windows Central

Fișierele jocului includ mențiuni despre poțiuni suplimentare, cum ar fi Oakwood Brew și Sweet Brew, precum și pictograme de inventare însoțitoare pentru consumabile existente, care eventual eludează la un nou sistem pentru consumabile, cum ar fi posibilitatea de a schimba poțiunile sau de a avea mai mult. multe consumabile instantanee. pe care le poti ascunde. Cine știe, s-ar putea chiar să vedem instalat un sistem de pregătire a berii. Nu știm dacă acest lucru ar fi interesant în Jungle Awakens sau Creeping Winter sau chiar ce este în acest moment, dar posibilitățile sunt.

Există și un nou produs alimentar: somonul gătit. O altă picătură întâmplătoare de la animale care nu au sens sau o utilizare reală a undiței?

Apoi e praf de diamant. Aceasta ar fi trebuit să fie o modalitate de actualizare a echipamentului pe care să obțineți ceva de nivel superior. Se presupune că ai putut să cumperi praf de diamant cu smaralde de la zidar, un alt vânzător din tabară. Acest lucru nu s-a manifestat niciodată în joc, din păcate, dar încă se poate întâmpla în DLC. Dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să includă în Jungle Awakens, deoarece jocul are nevoie de acest lucru cât mai curând posibil.

Noi provocări

Sursa: Windows Central

Minecraft Dungeons este o mulțime de distracție, mai ales cu prietenii, dar lasă puțin de dorit când vine vorba de varietatea jocului și bucla finală care este în mod normal punctul forte pentru ARPG-uri precum Diablo. Deși am speculat mult timp ceva similar cu Diablo's Rifts, dar cu Portalul Nether pe care îl poți găsi în tabără, avem nevoie și de motivație pentru a continua să jucăm mult după ce am văzut toate nivelurile.

Nu suntem siguri cum va arăta sau dacă se va întâmpla, dar Mojang Studios ar putea planifica un sistem de provocare zilnică și săptămânal, care poate însoți evenimente sezoniere, pentru a încuraja jucătorii să îndeplinească sarcini specifice în schimb. pentru recompense. Acest lucru ar putea fi foarte interesant, în funcție de cum se face, dar nu știm care ar putea fi provocările sau cum ar fi recompensați jucătorii pentru finalizarea lor.

Care va fi prețul pentru DLC-ul Creeping Winter?

Informații despre prețuri nu au fost confirmate pentru Creeping Winter, dar putem deduce multe din modul în care a fost creat Jungle Awakens și din ceea ce nu a spus Mojang Studios. Știm că Creeping Winter va fi inclus fără costuri suplimentare cu Hero Edition din Minecraft Dungeons, așa că dacă ați cumpărat acea ediție sau Upgrade-ul Hero Pass (10 USD la Microsoft), sunteți gata! Dacă nu ați făcut și nu puteți cumpăra upgrade-ul complet Hero Pass, ar trebui să puteți cumpăra Creeping Winter singur pentru 6 USD, dar prețul nu a fost confirmat încă.

În cele din urmă, pentru cei interesați, Minecraft Dungeons primește sau versiune fizică pe disc pentru Xbox, PS4 și Switch! Lansarea fizică va avea loc alături de Creeping Winter și va fi pentru Hero Edition, așa că oricine cumpără o copie a Minecraft Dungeons pe disc va primi imediat atât Jungle Awakens, cât și Creeping Winter, precum și articole cosmetice incluse. Destul de dulce, dacă mă întrebi pe mine. Dacă poți să vă asigurați sau copieți a Minecraft Dungeons pentru dvs., poti deja precomanda jocul de la Best Buy de mai jos.

Acum în fizic

Minecraft Dungeons: Hero Edition

Scufundați-vă în temnițele de pe disc.

Minecraft Dungeons este deja o aventură epică ARPG în cooperare pe platforma ta digitală preferată, dar încă nu a fost văzută în lumea reală. Acum, asta este pe cale să se schimbe, Minecraft Dungeons venind pentru prima dată pe discuri cu o lansare fizică. Și mai bine, versiunea fizică este ediția Hero, așa că include tot ce aveți nevoie imediat din cutie.

 • 30 USD la Best Buy (Xbox)
 • 30 USD la Best Buy (PS4)
 • 30 USD la Best Buy (Switch)

Când este data lansării DLC-ului Creeping Winter pentru Minecraft Dungeons?

Sursa: u/zozozrobv2 prin Reddit

Actualizare, 14 august 2020: Data lansării pentru Creeping Winter a fost dezvăluită oficial și va veni pe 8 septembrie 2020, alături de altă actualizare gratuită și o lansare fizică pe discuri.

Actualizare, 29 mai 2020: Microsoft a confirmat oficial existența a cel puțin unuia dintre cele două pachete DLC despre care am raportat și a dezvăluit data lansării acelui DLC. Jungle Awakens va fi prima actualizare majoră pentru Minecraft Dungeons și va fi inclusă în ediția Hero din iulie 2020. Pe baza acestui fapt, putem specula că Creeping Winter va veni în septembrie 2020. Citiți mai multe aici.

Actualizare, 28 mai 2020: Datorită unei pagini Nintendo eShop, este posibil să vă aflați când sunteți planificat lansarea pachetelor DLC Creeping Winter și Jungle Awakens. Nu știm în ce ordine vor veni, dar datele de lansare planificate ar putea fi iulie sau septembrie 2020. Aflati mai multe aici.

Avem o idee foarte solidă despre când ne putem aștepta la Iarna Târâtoare în casele noastre, pe baza a ceea ce știm despre Jungle Awakens. Pentru a fi clar, în timp ce Jungle Awakens este unul dintre cele două DLC-uri așteptați cu Hero Edition și este planificată pentru o lansare în iulie 2020, nu avem informații oficiale despre Creeping Winter.

Acestea sunt spuse, șansele ca acesta să fie al doilea DLC planificat pentru Minecraft Dungeons sunt foarte mari și este probabil să lanseze să fie planificată pentru septembrie 2020. Mojang Studios ne-a dat confirmarea oficială a Jungle Awakens va veni, iar scurgerile Creeping Winter au venit întotdeauna în mâna cu scurgerile Jungle Awakens, inclusiv foarte prezente în fișierele jocului. Încă nu vom spune 100%, dar nu aveți nevoie de multă sare pentru acesta.

Sursa: u/zozozrobv2 prin Reddit și Dokucraft

Nu Minecraft-ul tău obișnuit

Minecraft Dungeons

Minecraft explorează temnițele.

Minecraft Dungeons este următoarea saga din povestea lui Minecraft, iar studiourile Mojang au scos încă una din parc. Luptă extraordinară în cooperare, combinată cu prada puternică, totul la un preț nebunesc accesibil? Nu ai putea cere mult mai mult într-o temniță epică care se târăște ARPG.

 • 30 USD la Microsoft (Xbox One Hero Edition)
 • 20 USD la Microsoft (Xbox One)
 • 30 USD la Microsoft (Windows 10 Hero Edition)
 • 20 USD la Microsoft (Windows 10)

Minecraft Dungeons

Principal

 • Deblochează toate nivelurile Minecraft Dungeons
 • Toate echipamentele unice pentru Minecraft Dungeons
 • Toate armele Minecraft Dungeons
 • Toate armurile Minecraft Dungeons
 • Toți dușmanii Minecraft Dungeons
 • Cele mai bune versiuni Minecraft Dungeons

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here