Minecraft Dungeons duce războiul cu corupția pe Steam pe 22 septembrie

Sursa: Mojang Studios

Ce trebuie sa stii

  • Minecraft Dungeons este un RPG de acțiune de la Mojang Studios și Xbox Game Studios, disponibil practic pentru orice platformă imaginabilă.
  • Cu toate acestea, pe sept. 22, 2021, Minecraft Dungeons va fi disponibil pentru și mai mulți jucători cu o lansare iminentă pe Steam.
  • Jucătorii Steam vor putea să cumpere și să joace jocul de bază Minecraft Dungeons sau Minecraft Dungeons Ultimate Edition.
  • Minecraft Dungeons Ultimate Edition include tot conținutul DLC și post-lansare pentru joc, inclusiv coloana sonoră completă și artă digitală.

Cea mai recentă injecție de conținut de la Minecraft Dungeons a venit sub forma DLC-ului Echoing Void, care a coincis cu lansarea Minecraft Dungeons Ultimate Edition. Acum că primul capitol din Minecraft Dungeons este finalizat și jucătorii pot găsi întreaga colecție într-un singur loc, Minecraft Dungeons a trecut la Steam în septembrie. 22, 2021, oferind jucătorilor un alt loc pentru a accesa acest spin-off Minecraft intens și plin de acțiune.

Minecraft Dungeons era disponibil pentru PC prin Microsoft Store și Xbox Game Pass pentru PC, dar mulți jucători de PC accesează biblioteca în principal prin team. Pe sept. 22, Minecraft Dungeons va fi disponibil pe Steam, cu două versiuni dintre care să alegeți. Jocul de bază Minecraft Dungeons va rula pentru 20 USD, în timp ce ediția finală prin excelență va rula pentru 40 USD, dar va include tot conținutul lansat anterior și DLC pentru Minecraft Dungeons, coloana sonoră originală completă și câteva lucrări de artă digitală.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acesta este cel mai recent dintr-o serie în creștere de titluri Xbox Game Studios care se lansează pe Steam și va fi interesant de văzut dacă Minecraft Dungeons poate captura același nivel de succes ca și jocurile anterioare pe platforma masivă. Dacă sunteți interesat să alegeți Minecraft Dungeons de pe Steam, puteți lista titlul acum pentru a fi lansat mai târziu luna viitoare. Dacă sunteți nerăbdător, puteți juca și Minecraft Dungeons chiar acum pe aproape orice altă platformă de jocuri, inclusiv Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One și Xbox Cloud Gaming.

Cu sprijinul nesfârșit al Minecraft Dungeons de la Mojang Studios, acesta și-a câștigat locul pe lista noastră cu cele mai bune jocuri Xbox. Dacă nu ați jucat încă Minecraft Dungeons, merită să vă uitați când va fi lansat pe Steam.

Legat cu abur

Minecraft Dungeons

Un alt joc Microsoft se alătură Steam

Minecraft Dungeons a fost de mult disponibil pentru aproape orice platformă de joc imaginabilă, complet cu jocul încrucișat și salvare încrucișată, dar acum jocul se îndreaptă către mai mulți jucători de PC cu o lansare Steam în septembrie. 22. Atât jocul de bază, cât și ediția finală a Minecraft Dungeons vor fi disponibil, iar acum puteți lista dorințe.

  • Vezi pe Steam

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here