Minecraft Dungeons generează eroarea „Proprietatea jocului nu este stabilită” la lansare

Sursa: Windows Central

Minecraft Dungeons a lansat pe tot globul, un nou spin-off de acțiune în cadrul francizei de succes, care canalizează configurația de crawling în temnițe a unor titluri precum Diablo. Îndepărtându-se de bazele creative ale Minecraft, urmărind o experiență de sus în jos, axată pe luptă, oferă un RPG pentru familii, care se dovedește deja atât accesibil, cât și provocator.

Microsoft a lansat Minecraft Dungeons pe Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch și PC-uri Windows. Cu toate acestea, se pare că lansarea nu s-a desfășurat fără probleme pentru unii, cu o „Proprietate de joc nestabilită” care a afectat noi cumpărători. Problema, care afectează deja un număr tot mai mare de utilizatori, aparent blochează accesul la jocul din cauza unei forme de licențiere snafu.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Bug-ul pare să afecteze în primul rând pe cei care joacă pe computer, nereușind să verifice dreptul de proprietate asupra Minecraft Dungeons cu contul tău Xbox Live. „Ne pare rău, nu se pare că de a cumpăra Minecraft Dungeons în acest cont”, se arată în notificarea din joc. "Asigurați-vă că sunteți conectat la contul Xbox Live corect și raportați jocul." Dezvoltatorul, Mojang Studios, a recunoscut acum eroarea, lucrând la o remediere acum în curs.

Echipa lucrează la rezolvarea erorii „Nu se poate verifica proprietatea jocului” pe Minecraft Dungeons pe Windows. Dacă aționat jocul, vă mulțumim pentru răbdare în timp ce lucram la o remediere.

– Mojang Status (@MojangStatus) 26 mai 2020

În timp ce eroarea provoacă dureri de cap pentru cumpărătorii dornici de Minecraft Dungeons, sperăm că este doar un obstacol minor în primele ore de la lansare. Așteptați-vă la implementarea unei remedieri relativ curând, care deschide accesul la lumea sa de crawling în temnițe.

În timp ce așteptați, nu ratați în finalul nostru Minecraft Dungeons pentru toate elementele esențiale pentru a începe.

Minecraft devine RPG complet

Minecraft Dungeons

Minecraft crește și întinde mâna.

Minecraft Dungeons este următoarea saga din povestea lui Minecraft și se pare că Mojang și Microsoft mai ies din parc. Minecraft Dungeons combină lumea familiară în care am crescut cu o injecție de Diablo, o mulțime de distracție. Disponibil pe fiecare platformă pe care te afli, la un preț ridicol de atractiv, ce nu e de iubit?

  • 20 USD la Microsoft (PC)
  • 20 USD la Microsoft (Xbox One)

Minecraft Dungeons

Principal

  • Deblochează toate nivelurile Minecraft Dungeons
  • Toate echipamentele unice pentru Minecraft Dungeons
  • Toate armele Minecraft Dungeons
  • Toate armurile Minecraft Dungeons
  • Toți dușmanii Minecraft Dungeons
  • Cele mai bune versiuni Minecraft Dungeons

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here