Ghid Minecraft Dungeons: Cum să te joci cu prietenii în cooperare

Sursa: Nick Sutrich / Windows Central

Următoarea aventură a lui Mojang în lumea minunată a Minecraft este nimeni alta decât Minecraft Dungeons, o intrare agresivă care combină tot ce este mai bun din Diablo cu titlul sandbox pe care toată lumea îl cunoaște și îl iubește. Singurul mod în care mă gândesc să fac experiența și mai bună este să o combin cu toți acei prieteni pe care mi-aș dori să-i am. Dacă ai prieteni, iată tot ce trebuie să știi despre cooperarea în Minecraft Dungeons.

Cum mă pot juca cu prietenii în Minecraft Dungeons?

Sursa: Windows Central

Minecraft Dungeons este o platformă fantastică pentru funcții sociale și joc, așa că, desigur, Mojang a făcut aceste funcții în prim-plan și în centru atunci când joci. Singura cerință? Fii în tabără, care este punctul tău de odihnă între fiecare nivel. Aici puteți face un moment pentru a vă armă cu descântece, pentru a cumpăra unelte noi cu smaralde și multe altele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă sunteți în tabără, tot ce trebuie să faceți pentru a vă juca cu prietenii este să vă deschideți meniul Prieteni folosind „Vizualizare” (cel care arată ca două pătrate interconectate) sau apăsând tasta „F” de pe o tastătură. Acest lucru afișează un ecran la îndemână care vă permite să adăugați mai multe controlere pentru redarea locală (da, puteți face asta!), verificați dacă vreunul dintre prietenii dvs. joc deja și are sesiuni active la care vă puteți alătura sau selectați unul dintre prietenii dvs. dintr-o listă pentru a-l invita la propriul joc.

Interfața de utilizare este simplă și asamblată destul de bine, așa că este ușor să vă alăturați jocurilor sau să vă faceți prieteni să vă alăturați jocurilor dvs. Și mai bine, Minecraft Dungeons acceptă jocul local, astfel încât să poți face să joci mai multe persoane pe un singur dispozitiv! Jocul local nu mai este o garanție în niciun joc, așa că este minunat să îl vezi aici.

Mai bine împreună, chiar și în Dungeons

Multiplayerul competitiv nu este pentru toată lumea, dar jocurile de cooperare cu prietenii și familiile pot face o lume de diferență atunci când joci jocuri, iar Minecraft Dungeons are o formulă excelentă pentru a-l susține. Ori de câte ori sari în Minecraft Dungeons, asigură-te că sari mai departe cu alții și abordează hoardele Arch-Illagers mână în mână. În acest fel, atunci când oricum ești bătut, nu e doar vina ta.

Minecraft devine RPG complet

Minecraft Dungeons

Minecraft crește și întinde mâna.

Minecraft Dungeons este următoarea saga din povestea lui Minecraft și se pare că Mojang și Microsoft mai ies din parc. Minecraft Dungeons combină lumea familiară în care am crescut cu o injecție de Diablo, o mulțime de distracție. Disponibil pe fiecare platformă pe care te afli, la un preț ridicol de atractiv, ce nu e de iubit?

  • 20 USD la Microsoft (PC)
  • 20 USD la Microsoft (Xbox One)

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here