Minecraft Dungeons anunță DLC „Echoing Void” și nouă ediție Ultimate, încheie povestea Arch-Illager

Sursa: Mojang Studios | Stare de nervozitate

Ce trebuie sa stii

  • Minecraft Dungeons este un spin-off ARPG al Minecraft și îi pune pe jucători să învingă hoarde de inamici cu o mare varietate de echipamente și puteri.
  • Minecraft Dungeons s-a bucurat deja de cinci expansiuni de conținut și acest lucru pe cale să plece cu „Echoing Voids”.'
  • DLC-ul „Echoing Voids” va fi expansiunea finală a permisului sezonului Minecraft Dungeons și duce jocul până la sfârșit.
  • Minecraft Dungeons „Echoing Voids” va fi lansat pe 28 iulie 2021, alături de Minecraft Dungeons Ultimate Edition.

Minecraft Dungeons a fost un RPG de acțiune convingător atunci când a fost lansat, dar s-a ajuns considerabil de atunci, cu expansiune după extindere. Astăzi, Mojang Studios a anunțat cea de-a șasea expansiune DLC pentru Minecraft Dungeons (și extinderea finală în Minecraft Dungeons Season Pass), care va adăuga o mulțime de conținut nou și va încheia povestea actuală a Minecraft Dungeons, care urmează Arch-Illager și Orbul Dominanței.

Minecraft Dungeons' Echoing Void DLC este oficial și se lansează pe 28 iulie 2021, alături de Minecraft Dungeons Ultimate Edition. Echoing Void îi duce în sfârșitul jucătorilor Minecraft Dungeons la The End, o dimensiune întunecată și prevestitoare pline de noi amenințări și medii periculoase. Se pare că Mojang are multe în mânecă cu această expansiune, așa că jucătorii vor avea o mulțime de motive să se întoarcă când va fi lansat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Echoing Voids va include, desigur, noi niveluri, inamici, echipamente puternice, puzzle-uri și multe altele. Cu toate acestea, o actualizare gratuită lansată cu Echoing Voids va include și un nou mod de joc „Gauntlet of Gales”, care va testa abilitățile jucătorilor în labirinturi pline de puzzle-uri și capcane. În cele din urmă, știm că actualizarea gratuită va include un alt lot de descântece noi, cu nume atrăgătoare precum „Ambush”, „Shadow Blast” și „Void Strike”."

Minecraft Dungeons' Echoing Void DLC se lansează pentru toate platformele Minecraft Dungeons, inclusiv Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS5, PS4, PC și Switch pe 28 iulie 2021. Echoing Void este inclus în Minecraft Dungeons Season Pass și va fi probabil disponibil pentru a fi independentă. Dacă jucați Minecraft Dungeons prin Xbox Game Pass sau Xbox Cloud Gaming (xCloud), va trebui să jucați Season Pass sau Echoing Void pentru a juca.

Cu toate acestea, lansarea simultană cu Echoing Voids este Minecraft Dungeons Ultimate Edition, versiunea prin excelență a Minecraft Dungeons care va include jocul de bază și toate cele șase expansiuni actuale pentru un preț bazat pe valoare. Nu avem încă un preț exact, dar nu ar trebui să așteptăm mult pentru a afla.

The End este o destinație finală potrivită pentru capitolul actual din Minecraft Dungeons și sunt încântat să pună mâna pe acest DLC când va fi lansat la sfârșitul acestei luni. Sperăm că vom afla mai multe despre Echoing Void și Minecraft Dungeons Ultimate Edition înainte de lansarea pe 28 iulie. Dacă ești îngrijorat că acest sfârșit pentru Minecraft Dungeons, nu fi. Mojang Studios a confirmat că sunt planificate mai multe pentru viitorul Minecraft Dungeons, pur și simplu nu sunt încă pregătiți să vorbească despre asta.

Cu Echoing Void, Minecraft Dungeons se asigură că păstrează locul pe lista noastră cu cele mai bune jocuri Xbox. Dacă nu ați încercat încă Minecraft Dungeons, vă recomand cu căldură. consulta recenzia noastră Minecraft Dungeons pentru a afla detaliile complete, care nici măcar nu menționează cele cinci expansiuni DLC disponibile în prezent (cu Echoing Void fiind a șasea).

Următoarea era a Dungeons

Permis de sezon Minecraft Dungeons

Explorează lumina noi în Minecraft Dungeons.

A fost un prim an încărcat pentru Minecraft Dungeons, iar acum spin-off-ul Minecraft, care se târăște în temnițe ARPG, descoperă viitorul său, cu patru noi extinderi planificate. Primele trei expansiuni, Howling Peaks, Flames of the Nether și Hidden Depths sunt acum disponibile, iar jucătorii pot ridica Season Pass pentru a obține acces la Echoing Void imediat ce se lansează.

  • 20 USD la Microsoft (Xbox)
  • 20 USD la Microsoft (Windows)
  • 20 USD pe Amazon (Switch)

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here