Actualizare Minecraft Caves & Cliffs: data și ora lansării pentru 1.17 lansare

Sursa: Mojang Studios

Cel mai bun raspuns: Actualizarea Caves & Cliffs, una dintre cele mai mari actualizări pentru Minecraft vreodată, a fost împărțită în două părți și parțial amânată. În loc de fereastra de lansare inițială „Vara 2021”, Mojang Studios lansează actualizarea Caves & Cliffs în două părți separate. Partea I a actualizării Caves & Cliffs va fi lansată oficial pe 8 iunie 2021 și conține în mare parte noi mafiote și blocuri. A doua jumătate mare nu are încă o dată de lansare confirmată, dar este de așteptat să sosească în iarna 2021.

Drumul spre Caves & Cliffs

Minecraft este un fenomen global al unui joc și continuă să crească și să evolueze de la an la an. Înapoi la Minecon 2019, Mojang Studios a pregătit un an plin pentru sandbox-ul lor de supraviețuire în lumea deschisă cu două actualizări: actualizarea minoră și adorabilă Buzzy Bees, urmată de actualizare Nether, absolut masivă și perturbatoare. Aceasta a urmat o cadență tradițională de actualizare tic/tac, în care Mojang Studios s-a rotit între versiuni mai mici și mai mari.

În timpul Minecon 2019, Mojang Studios a organizat și un vot care a permis comunității să decidă ce biom popular va fi revizuit în continuare. Biomul de munte a câștigat, iar Minecrafters a presupus că aceasta ar fi una dintre cele două actualizări programate pentru 2020. La Minecraft Live 2020, Studiourile Mojang au confirmat această speculație, cât și s-au susținut așteptările prin anunțul incredibil de ambiții la actualizările Caves & Cliffs.

În loc să lanseze două actualizări mai mici pe următoarele anului, Mojang Studios a decis să combine două versiuni într-o mega actualizare. Actualizarea Caves & Cliffs va oferi refacerea promisă pentru biomul de munte, în timp ce va revizui complet experiența minieră clasică, dar învechită, în Minecraft. Din cauza aspirațiilor actualizării Caves & Cliffs pentru Minecraft, Mojang Studios are nevoie de timp suplimentar pentru ca totul să se întâmple.

Din păcate, acest plan ambițios nu s-a realizat Mojang Studios, deoarece actualizarea Caves & Cliff a fost împărțită în două părți, răspândite pe tot restul anului 2021.

Data și ora lansării Minecraft Caves & Cliffs

Sursa: Mojang Studios | Stare de nervozitate

Întreaga actualizare Caves & Cliffs nu are încă o dată definitivă de lansare. Mojang Studios mai are mult de lucru în fața pentru a dezvolta, testa și șlefui numărul ridicol de caracteristici și modificări care urmează în actualizarea Caves & Cliffs. Mojang Studios trebuie, de asemenea, să ia în considerare bunăstarea angajaților săi și peisajul general din industria jocurilor video.

Acestea sunt spuse, partea I a actualizării Caves & Cliffs se lansează pentru Minecraft: Bedrock Edition și Java Edition pe 8 iunie 2021, cu un număr considerabil de completări, inclusiv trei noi mafiote și până la 91 de blocuri și articole noi. Deși Mojang nu a detaliat o oră oficială de lansare pentru actualizarea Caves and Cliffs, nu așteptăm disponibilitatea în jur 10:00 ET / 7:00 PT / 15:00 BST / 16:00 CEST, pe baza versiunilor anterioare.

Aceasta este jumătatea mai mică a actualizării masive Caves & Cliffs, a doua jumătate având nevoie de o mulțime de timp suplimentar de dezvoltare. Partea a II-a a actualizării Caves & Cliffs nu are încă o dată de lansare, dar are o fereastră de lansare pentru iarna 2021.

Pe măsură ce nu apropiem de lansarea actualizărilor Caves & Cliffs, vom putea face ghiciri mai informate. Mojang Studios va lansa informații suplimentare în timp. Până atunci, Mojang Studios va înceta și va testa funcții prin beta-ul Minecraft: Bedrock Edition și instantanee Minecraft: Java Edition.

Partea I a actualizării Peșterilor și stâncilor este chiar după colț, dar partea a II-a este încă departe de a fi pusă în piatră. Întârzierile pentru jocurile video devin din ce în ce mai frecvente din cauza dificultăților de trecere la o structură de lucru de acasă, așa că este posibil ca Partea a II-a a actualizărilor Caves & Cliffs să alunece chiar și mai târziu de iarna 2021. Sistemul arheologic sălbatic planificat să sosească odată cu actualizarea Caves & Cliffs a fost amânat pe termen nelimitat după actualizarea Caves & Cliffs, de exemplu.

Sursa: Mojang Studios | Stare de nervozitate

Dezvoltarea pe Minecraft și Minecraft Dungeons poate continua să fie afectată de creșterea numărului de angajați care lucrează acasă. Domeniul actualizării Caves & Cliffs a crescut, de asemenea, șansele de întârziere, din cauza complexităților și provocărilor tehnice severe trebuie depășite pentru a oferi jucătorilor o experiență rafinată și distractivă.

Prima jumătate a actualizărilor Caves & Cliffs vine de fapt mai devreme decât se așteaptă mulți jucători, ceea ce ar trebui să ofere Mojang Studios suficient timp pentru a lucra la lista uriașă de funcții și conținut noi planificate în a doua jumătate a actualizărilor Caves & Cliffs. 8 iunie 2021, nici măcar nu este considerat „vară” pentru mulți oameni, așa că sperăm că acest lucru vrea să Mojang Studios este înaintea programului privind actualizarea Caves & Cliffs. Totuși, partea a II-a a actualizării Caves & Cliffs este de așteptat să fie semnificativ mai mare și mai ambițioasă.

Din această cauză, lucrurile sunt puțin mai tulburi pentru a doua jumătate a actualizării Caves & Cliffs. În acest moment, actualizarea a fost amânată până la Sărbători sau iarna 2021. Cu toate acestea, cele mai semnificative și ambițioase caracteristici ale actualizărilor Caves & Cliffs au fost toate mutate în această a doua versiune, ceea ce înseamnă că șansele unei a doua întârzieri nu sunt excluse. A doua actualizare pentru actualizarea Caves & Cliffs va include schimbări semnificative ale generației mondiale pentru munți și peșteri, dimensiuni mai mari ale lumii și multe altele asemenea mafiei mini-șefii Deep Dark și Warden.

În cele din urmă, noul sistem arheologic care ar fi trebuit să debuteze cu actualizarea Caves & Cliffs a fost amânat pe termen nelimitat și nu va ajunge până în 2022 cel mai devreme.

Arată-ți dragostea pentru Minecraft sau găsește cadoul perfect pentru un colegiu Minecraft cu lista noastră cu cele mai bune produse, jucării și cadouri pentru Minecraft. De asemenea, vă puteți asigura că obțineți cea mai bună experiență posibilă din Minecraft, mai ales când jucați în cooperare, cu una dintre cele mai bune căști pentru Xbox Series X|S.

Peșteri și stânci din abundență

Minecraft pe Xbox și PC

Disponibil oriunde te joci

Minecraft este un succes incontestabil și complet. A vândut copii în sute de milioane, are o mulțime de jucători dedicați și vă permiteți să vă deblocați fiecare dorință creativă. Minecraft scutură cu actualizarea Caves & Cliffs, care intenționează să adauge un număr astronomic de noi funcții la acest joc deja plin.

  • 50 USD la Microsoft (Xbox One Master Collection)
  • 20 USD la Microsoft (Xbox One Starter Collection)
  • 50 USD la Microsoft (Windows 10 Master Collection)
  • 30 USD la Microsoft (Windows 10 Starter Collection)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here