Minecraft: Bedrock Edition lansează 1.17.11 actualizare de remediere rapidă pe Xbox, alte platforme de urmat

Sursa: Mojang Studios

Ce trebuie sa stii

 • Minecraft: Bedrock Edition pe consola Xbox ia 1.17.11 actualizare de remediere rapidă astăzi.
 • Actualizarea face parte din 1.17 „Actualizare Caves and Cliffs” Partea întâi și include o serie de remedieri critice de erori.
 • Alte platforme Minecraft: Bedrock Edition ar trebui să vadă 1.17.11 actualizare de remediere rapidă în zilele următoare.

Jucătorii de Minecraft care preferă să mine și să construiască pe Xbox ar trebui să fie în căutarea unei noi actualizări, care include câteva remedieri minore, dar importante, pentru actualizarea Caves and Cliffs și câteva caracteristici noi. Minecraft: Bedrock Edition 1.17.11 se lansează acum pentru jucătorii Xbox și ar trebui să fie lansat pe altă platformă Bedrock Edition în următoarele zile.

Actualizarea remedierii rapide include remedieri pentru The End, probleme specifice Xbox, Realms și multe altele. În timp ce actualizarea se lansează în prezent doar pe platformele Xbox, 1.17.11 va ajunge în curând pe alte platforme, iar modul multiplayer va continua să funcționeze cu 1.17.10 construi până atunci.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Minecraft este a consolidat ferm ca unul dintre cele mai bune Xbox pentru copii, așa că este întotdeauna jocuri grozav să vezi că sandbox-ul de supraviețuire, în continuă evoluție, este actualizat pentru a oferi o experiență mai stabilă și mai fiabilă. Mai târziu în acest an, Minecraft plănuiește să adauge o mulțime de funcții noi și moduri de a juca cu 1.18 Caves and Cliffs Update Partea a doua, care urmează să fie lansată în iarna 2021.

Jurnalul complet de modificări pentru actualizarea 1 a remedierii rapide Minecraft: Bedrock Edition.17.11 includ:

Corectarea erorilor

 • Jucătorii nu mai mor și nu mai reapar instantaneu după ce au călătorit înapoi la Overworld de la Sfârșit în anumite circumstanțe
 • Jucătorii nu mai mor și rămân blocați pe ecranul de reapariție atunci când intrați într-un portal de sfârșit după ce au murit la sfârșit în anumite semințe
 • S-a remediat o blocare care ar putea apărea pe Xbox la suspendarea și reluarea titlului pentru a doua oară
 • Caii nu mai devin invizibili după descălecare
 • Pe Realms, comanda /msg funcționează din nou când lumea este în modul Supraviețuire și trucurile sunt dezactivate
 • După reînnoirea unui tărâm expirat, tărâmul este acum reînnoit corect în loc să fie creat un nou tărâm

O capodopera de gaming

Minecraft

Disponibil oriunde te joci.

Minecraft este un succes incontestabil și complet. A vândut copii în sute de milioane, are o mulțime de jucători dedicați și vă permiteți să vă deblocați fiecare dorință creativă. De asemenea, este disponibil pentru orice platformă imaginabilă, inclusiv Xbox, Windows 10, PlayStation, Nintendo Switch, Android și iOS. Joacă-te cu oricine și joacă oriunde.

 • 50 USD la Microsoft (Xbox Master Collection)
 • 30 USD la Microsoft (Xbox Starter Collection)
 • 50 USD la Microsoft (Windows Master Collection)
 • 30 USD la Microsoft (Windows Starter Collection)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here