Mesajul Microsoft Xbox E3: varietate masivă, valoare masivă, potențial global masiv

Sursa: Microsoft

E3 2021 de la Microsoft a fost una dintre cele mai puternice spectacole din ultimii ani, iar mesajul a fost clar: Xbox Game Pass este pentru tine. O cantitate absurdă de conținut a fost dezvăluită în cadrul spectacolului, care detaliază o paradă uriașă de înaltă calitate care au fost lansate ziua și date Game Pass, alături de unele mai mari de oameni ca Bethesda, 343 Industries și Playground Games.

Tot ce au anunțat Microsoft și Bethesda la E3 2021

Iată câteva gânduri ale mele despre spectacol în sine, ce înseamnă pentru viitorul Xbox și de ce acum este cel mai bun moment pentru a fi un jucător Xbox.

Valoarea Xbox Game Pass este absurdă

Microsoft a deschis spectacolul dezvăluind că 27 dintre cele peste 30 de jocuri afișate în prezentare ar fi lovit Xbox Game Pass la lansare, iar varietatea era numele jocului. Fiecare gen și public a fost pe deplin satisfăcut, în timp ce Microsoft a făcut anunț după anunțul titlurilor Game Pass din prima zi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Halo Infinite, Forza Horizon 5, Microsoft Flight Simulator, Starfield și multe altele au apărut în forță. Vicepreședintele executiv al Gaming la Microsoft, Phil Spencer, a reiterat pe scena că Game Pass va avea adăugări lunare pe perpetuitate, deoarece Microsoft pariază mare pe serviciul său înființat all-you-can-eat. Chiar și cei mai mari și mai convinși detractori Microsoft nu pot nega valoarea Xbox Game Pass, iar vitrina avea literalmente ceva pentru toată lumea.

Au existat sugestii recente de la Microsoft despre modul în care intenționează să crească în continuare serviciul, deși acest eveniment a fost în întregime despre jocuri. Totuși, am putut auzi ceva destul de curând despre un potențial serviciu de streaming doar în cloud, sau poate despre un plan de familie sau casnic, dar nu era prezent în acest moment.

Devine aproape greu să pasul cu volumul de conținut care este deja și să vină mai târziu pe Xbox Game Pass, dar varietatea și valoarea continuă să crească, asemănător cu primele zile ale Netflix.

În ciuda faptului că arată atât de mult, imaginea completă și mai mare

Sursa: @Klobrille pe Twitter

De la stabilul său primar, Microsoft a prezentat o varietate de jocuri din studiourile sale. Bethesda a apărut cu Starfield, care este o opera spațială „cum ar fi Skyrim” a creatorului legendar Todd Howard și a echipei sale. Arkane a venit cu RedFall, un simulator imersiv pentru patru jucători, plasat într-o lume infestată de vampiri. Obsidian a prezentat o actualizare uriașă pentru Grounded, alături de The Outer Worlds 2. Playground Games a un videoclip imaculat care detaliază Forza Horizon 5, deși Fable nu a fost prezentat. Am văzut Project Typhoon dezvăluit ca Contraband, în parteneriat cu Avalanche. Psychonauts 2 a apărut cu o vitrină plină de acțiune. Age of Empires IV și-a renunțat data de lansare cu niște filmări interesante ale gameplay-ului. Am văzut și Microsoft Flight Simulator prezentat pe Xbox Series X, cu unele dintre cele mai impresionante imagini pe care nu le-am văzut încă această generație. Halo Infinite a revenit și el, arătând mai multe detalii despre povestea sa misterioasă, alături de un trailer multiplayer frenetic și multe altele.

Am văzut jocuri de la terțe părți au apărut în spectacol, inclusiv Diablo II, Far Cry 6 și Battlefield 2042, cu diverse titluri indie de înaltă calitate, toate programate pentru Xbox Game Pass la lansare.

Ceea ce este remarcabil la această prezentare masivă de 30 de jocuri de la Microsoft, este că sunt atât de multe pe care încă nu le-am văzut în detaliu. Senua's Saga: Hellblade II, Avowed, State of Decay 3, Perfect Dark și diverse altele au rămas învăluite în mister, pregătiți pentru un anunț complet la una dintre diferitele alte vitrine ale anului. La ce lucrează Compulsion Games? Care este următorul proiect misterios al inXile Entertainment? Ce zici de Indiana Jones și despre zvonul proiect IO Interactive cu numele de cod „Dragon?" Când Xbox Game Studios și Bethesda pornesc motorul, jucătorii Xbox vor fi inundați de conținut nou aproape constant.

O rețetă pentru extinderea globală

Sursa: Matt Brown | Windows Central

Microsoft le declară în mod repetat investitorilor că doresc să vadă o expansiune globală a apariției Xbox, folosește Xbox Game Pass ca vehicul. Varietatea uriașă de conținut, parteneriatele atractive, cum ar fi expansiunea Pirates of the Caribbean pentru Sea of ​​​​Thieves, și jucătorii grei Halo Infinite și Starfield ar putea începe cu adevărat cum să conducă acea poveste de succes. Steaua nordică a „trei miliarde de jucători” a Microsoft ar putea fi de fapt vag plauzibilă, dacă pot continua această tendință ascendentă a conținutului, fără a pierde din vedere nevoia de calitate înaltă.

Este un moment grozav pentru a fi un jucător Xbox.

În ciuda pandemiei, Microsoft a apărut pentru a oferi nu doar o vitrină tradițională E3, ci și o excepțională, în timp ce mulți alți editori s-au zdruncina sau au refuzat să facă apariția. Pandemia va pune, fără îndoială, o mare adâncitură în cronologia unora dintre aceste versiuni, dar ar fi o minciună să sugerăm că timoneria de conținut de la Microsoft a explodat toate cilindrii. Cu toate acestea, Microsoft are o mulțime de lucru de făcut în ceea ce privește ce platformă, în ceea ce privește sistemele de vânzare de livrare a conținutului pentru PC pe Windows și probleme de localizare care apar în mod repetat. Totuși, în ceea ce privește conținutul, aceasta este prima dovadă și, în mare parte, de netăgăduit, a unei schimbări reale și serioase în casa Xbox.

Cu jocurile în cloud pe Game Pass, suportul Win32 și Steam pe PC și SKU-ul consolei Xbox Series S mai accesibil, Microsoft are o rețetă pentru extinderea globală pentru a vă îngriji alte platforme se vor strădui să nu se îndeplinească. Este doar o chestiune de execuție acum și, pe măsură ce lumea începe să se întoarcă cu precauție spre o aparență de normalitate, Microsoft este mai bine plasat decât majoritatea pentru majoritatea promisiunilor. Este un moment grozav pentru a fi un jucător Xbox.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here