Windows 10 S de la Microsoft este Windows RT făcut corect

Blocarea Windows 10 S în Magazinul Windows este un concept interesant. Cu toate acestea, Microsoft a făcut același lucru înainte cu o altă versiune de Windows care a fost numită Windows RT. Nimănui nu i-a plăcut Windows RT, iar întreaga idee a fost abandonată doar doi ani mai târziu.

Deci, de ce Microsoft face același lucru din nou cu Windows 10 S? Nu este ... cel putin nu tocmai.

Windows 10 S vs. Windows RT

Am observat că mulți oameni se referă la Windows 10 S ca la noul Windows RT și, deși înțeleg de ce se face acea conexiune, numirea Windows 10 S noul Windows RT este complet greșită. Sigur, atât Windows RT, cât și Windows 10 S sunt blocate în Magazin, dar asemănările se termină aici. Este ca și cum ai spune că avioanele și mașinile sunt aceleași lucruri pentru că ambele te pot duce de la un punct A la un punct B.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Windows 10 Este mult mai mult decât altă încercare la Windows RT - este Windows RT făcut corect.

Windows RT a fost prost, dar numai pentru că a fost blocat în Windows Store fără alte opțiuni. Windows 10 S are opțiuni, inclusiv posibilitatea de a nu mai fi Windows 10 S. Dacă cumpărați o mașină cu Windows 10 S, nu veți fi niciodată „blocat” pe Windows 10 S pentru totdeauna. Utilizatorii au opțiunea de a face upgrade la Windows 10 Pro pentru un preț redus.

Windows RT nu a oferit niciodată această ieșire. Odată ce ați doritonat un dispozitiv Windows RT, asta a fost tot, ați fost blocat în Windows RT pentru restul ciclului de viață al dispozitivului respectiv. În plus, Microsoft a făcut o treabă incredibil de slabă explicând utilizatorilor diferența dintre Windows RT, provocând confuzie. Mai presus de toate, dezvoltatorii pur și simplu nu au profitat de Windows Store în Windows RT, ceea ce a dus în cele din urmă la eșecul acestuia.

Windows 10 Este un sistem de operare mai bun

Windows 10 S evită toate aceste probleme prin simpla actualizare la Windows 10 Pro. Dar chiar și într-un scenariu în care upgrade-ul la Windows 10 Pro nu este posibil, Windows 10 S este încă mult mai mult decât a fost Windows RT. Pentru început, Magazinul Windows poate găzdui acum mai multe decât doar aplicații moderne, poate găzdui aplicații Universal Windows Platform (UWP) și chiar și programe Win32. Aceasta înseamnă să obțineți iTunes, Spotify și multe altele direct din Windows Store.

În plus, Windows 10 S rulează pe o selecție mult mai mare de tipuri de dispozitive, inclusiv pe cele cu procesare x86. Windows RT a fost foarte blocat pe dispozitive bazate pe ARM32, ceea ce a însemnat, în cea mai mare parte, Windows RT a fost experimentat pe hardware foarte slab alimentat. Cu Windows 10 S, puteți găsi orice, de la dispozitivul low-end la dispozitivul high-end cu Surface Laptop, astfel încât să folosească nu ar trebui să observe vreo încetinire.

Pe scurt, Windows 10 S are o mulțime de avantaje față de Windows RT. De fapt, Windows 10 S și Windows RT au un singur aspect similar: sunt blocate în Windows Store.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here