Editorul video Clipchamp de la Microsoft se integrează acum cu TikTok, permițând partajarea ușoară

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Clipchamp le permite oamenilor să editeze videoclipuri și să le exporte direct în TikTok.
  • Caracteristica le permite oamenilor să sară peste pasul de a stoca un fișier direct pe un dispozitiv.
  • Microsoft a lucrat la Clipchamp în septembrie 2021.

Clipchamp, un serviciu de editare video deținut de Microsoft, se integrează acum direct cu TikTok. Odată cu integrarea, creatorii pot edita un videoclip în Clipchamp și îl pot exporta direct în TikTok, ocolind orice nevoie de o stocă de fișiere în local. Aceasta înseamnă că oamenii nu trebuie să economisească spațiu pe dispozitive pentru videoclipuri și, de asemenea, accelerează procesul de partajare a unui clip pe TikTok.

Microsoft a lucrat la Clipchamp în septembrie 2021. Clipchamp este un serviciu de editare video care permite creatorilor să editeze videoclipuri direct într-un browser. Există și aplicații mobile pentru Clipchamp. Editorul se integrează cu OneDrive, Dropbox și alți furnizori de stocare, facilitând încărcarea clipurilor și conținutului. De asemenea, funcționează cu Giphy, are o bibliotecă audio stoc și o bibliotecă video stoc. Unele dintre funcții necesită un abonament plătit, opțiuni pentru îngrijirea variației de la 9 USD la 39 USD pe lună.

Anunț: ne-am integrat cu @tiktok_us! ? Creați și partajați videoclipuri mai rapid ca niciodată! #editare video #tiktok #clipchamp pic.stare de nervozitate.com/q5ui39NKNd

— Clipchamp (@clipchamp) 27 octombrie 2021

Am analizat Clipchamp la scurt timp după aplicarea sa de către Microsoft. A câștigat un 3.5/5 pentru că este ușor de accesat și integrările sale cu servicii populare. Și-a pierdut notele pentru că are un preț ridicat.

Cu posibilitatea de a exporta direct în TikTok, Clipchamp este un instrument mai util pentru creatorii din mers.

Clipchamp

Clipchamp este un editor video care se integrează cu furnizori populari de stocare în cloud precum OneDrive și Dropbox. Acum, se poate încărca direct pe TikTok.

  • Vezi la Microsoft
  • Vedeți pe Google Play
  • Vezi în App Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here