Viitoarele Microsoft Surface Pro 8 și Surface Laptop 4 apar în imaginile scurse de informații

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Imaginile următoarelor Surface Pro și Laptop s-au scurs pe măsură ce trec prin certificarea în Coreea.
  • Imaginile sugerează că dispozitivele vor avea aceleași designuri externe ca și predecesorii lor.

Se așteaptă ca Microsoft să lanseze noi versiuni ale sale de vânzare Surface Pro și Surface Laptop la începutul anului viitor, iar astăzi imaginile acestor produse au apărut online pe măsură ce trec prin certificare în Coreea. Aceste imagini confirmă faptul că dispozitivele nu vor avea nici un design nou, în schimb optând pentru a păstra șasiul extern la fel ca generația anterioară.

Listările au fost văzute de Cozyplanes pe Twitter, care a remarcat, de asemenea, că listele de certificat confirmă numărul de model al fiecăruia: 1950 pentru Surface Laptop și 1960 pentru Surface Pro. Din cauza cât de mici sunt aceste actualizări, mă întreb dacă Microsoft va opta să le numească „noul Surface Pro” și „noul Surface Laptop” similar cu ceea ce a făcut cu Surface Pro X 2020.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Siguranță Coreea

Potrivit propriilor mele surse, noile Surface Pro și Surface Laptop vor fi lansate la mijlocul lunii și vor avea procese Intel de generație a 11-a cu grafică Intel Iris Xe. Laptopul Surface va avea din nou opțiuni AMD, dar nu știu ce opțiuni specifice de procesor vor fi oferite încă.

Înțeleg că această lansare va fi o liniștită, cu puțină fanfară în afara anunțului inițial. De asemenea, seșteaptă ca Surface Pro 8 să prezinte sau opțiune LTE pentru a-ți avea nevoie de ea, mi-a spus. De asemenea, am auzit că Microsoft speră să înceapă să lanseze Surface Duo pe mai multe piețe la scurt timp după lansarea noului Surface Pro.

Așadar, arată ca gama de hardware Microsoft de la începutul anului 2021, care constă dintr-un nou Surface Pro, Surface Laptop și Surface Duo care se va lansa pe mai multe piețe. Nu mă aștept să văd un nou Surface Studio în curând, dar am auzit că o nouă opțiune neagră pentru Surface Go 2 ar putea apărea și în ianuarie.

Între timp, ce părere ai despre noi Surface Pro și Surface Laptop? Spune-ne în comentarii.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here