Microsoft U.S. Echipa federală este acum sub umbrela Azure

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft pliază U.S. Echipa federală în operațiunile sale de inginerie Azure.
  • Ideea este că dacă U.S. Echipa federală este sub inginerie Azure, aceasta va avea ca rezultat o integrare mai rapidă în cloud pentru soluțiile destinate utilizatorilor federali.
  • Microsoft a făcut anunțul pe 8 septembrie 2021, printr-o notă internă.

În cazul în care să vă aflați despre funcționarea internă a Microsoft, iată cel mai recent scoop: Compania U.S. Echipa federală este pusă sub umbrela organizației de inginerie Azure. Acest sector al Microsoft intră în competența vicepreședintelui executiv Jason Zander, la fel ca multe alte operațiuni Azure, care pot fi examinați profilul LinkedIn al lui Zander.

Microsoft U.S. Echipa federală acoperă o mulțime de baze în ceea ce privește cercetarea U.S. entități cu care lucrează. Nu numai că are de-a face cu Departamentul Apărării (DoD), ci și cu oameni ca USPS, NASA și alte agenții demne de remarcat. În ceea ce privește motivul pentru care acest lucru echipă este inclusă în organizația de inginerie Azure, logica companiilor este că schimbarea va ajuta la introducerea mai rapidă a produselor și a serviciilor pentru utilizatorii federali în portofoliul cloud al companiilor, Azure beneficiind de cele două eforturi de colaborare mai multe. strânse ale entităților (prin ZDNet).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată ce a spus Vicepreședintele Executiv și Chief Commercial Officer Judson Althoff în e-mailul său în care a comunicat schimbările interne, după cum a raportat ZDNet:

Prin experiența noastră directă cu JEDI și inițiative similare, știm că lucrând cu U.S. guvernl federal necesită capacitatea de a furniza soluție de personalitate. Experiența noastră ne-a învățat, de asemenea, valoare extraordinară de a aduce echipa noastră de ingineri și U.S. unitate de afaceri federală mai apropiată. Acest lucru nu permite să fim mai receptivi la nevoile distincte ale clienților noștri și să progreseze în ceea ce se face să facă portofoliul nostru de produse.

Deocamdată, U.S. Echipa federală este singura echipă din sectorul public care este adusă în partea de inginerie Azure.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here