Liderul Microsoft Surface da vina pe eșecurile sale din trecut pe secretul timpuriu

Liderul Microsoft al echipei Surface, Panos Panay, a declarat într-un nou interviu că primele încercări ale companiilor de a păstra tableta secretă față de concurenți au afectat produs la început. Cu toate acestea, feedback-ul achiziționează a dus la ai aduse modelelor Surface actuale.

Într-o conversație cu CNN, Panay a dezvăluit că Microsoft a înființat echipa Surface într-un laborator secret, care avea numele lipsit de sens „WDS”. Primele versiuni ale tabletelor au primit recenzii slabe când au fost lansate în toamna lui 2012, iar Microsoft a fost nevoit să ia o reducere masivă de 900 de milioane de dolari în 2013 din cauza tabletelor nevândute. Panay a recunoscut că dezvoltarea a fost „umilitoare”. De la CNN:

„Panay a spus că recenziile negative au fost greu de înghițit. Dar el și echipa sa au ascultat feedback-ul și au învățat multe."

„Mergem cu viteză maximă și, uneori, s-ar putea să mergem în direcția greșită – și asta e în regulă”, a spus Panay. „Dacă eșuezi, această companie este uimitoare. Ei te vor sprijini. Trebuie doar să înveți despre asta. Dacă faci niște fotografii acolo, s-ar putea să revii cu niște lucruri frumoase."

Lucrurile s-au întors într-adevăr pentru divizia Surface, deoarece Surface Pro 3 se vinde acum bine. Echipa lasă, de asemenea, procesează bazate pe Windows RT și ARM în următorul cu Surface 3 tocmai anunțat, care folosește un procesor Intel Atom și are Windows 8.1 instalat. Cu toate acestea, Panay în mod clar nu vrea să uite că în urmă cu doar câțiva ani, Surface a costat Microsoft o grămadă de bani:

„Știi, acea nota de un miliard de dolari nu va dispărea niciodată”, a spus Panay. „Acele lectii învățate din ea vor fi întotdeauna incredibil de valoroase. Dar lecțiile învățate atunci când obțineți succes cu un produs - nici acestea nu dispar. Acest echilibru de învățare nu-a făcut să nu simțim foarte bine intrând în următorul produs."

Sursa: CNN

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here