Surface Hub-ul Microsoft a inspirat noi „Windows Collaboration Displays” pentru afaceri

Pe urmele Surface Hub – și în curând Surface Hub 2 – partenerii Microsoft intră acum în marea afacere Windows PC. La Computex, Microsoft a anunțat noua categorie ca „Windows Collaboration Displays”, care va continua să împuternicească angajații și birourile din întreaga lume.

Sharp și Avocore sunt doar doi dintre producătorii inițiali care intra în afacerea Windows Collaboration Display la sfârșitul acestui an. La fel ca Surface Hub, aceste ecrane mai mari le permis angajaților și creatorilor să folosească „Office, Teams și Whiteboard la scara camerei” și sunt alimentate de Microsoft 365 – care include Office 365, Windows 10 și Enterprise Mobility + Security.

Nu se cunosc multe despre caracteristicile acestor ecrane de colaborare Windows de prima generație, dar cel de la Sharp (văzut în imaginea principală) are 70 de inchi și are o cameră de conferință mai mare, de înaltă rezoluție.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Știrea urmează anunțului anterior al Microsoft în această primăvară a Surface Hub 2, care va veni la sfârșitul anului 2018, ca o previzualizare timpurie pentru unele companii, cu o lansare mai largă în 2019. Deși prețul este incert pentru Surface Hub 2, se așteaptă ca partenerii Microsoft să completeze golurile cu diferite puncte de preț, dimensiuni, caracteristici și o acoperire globală mai extinsă pe piețe diferite.

Se așteaptă ca alte companii să lanseze produse similare mai târziu în 2019. Lenovo și alții continuă, de asemenea, la scară mai mică, cu difuzoare de conferință alimentate de Skype și alte instrumente de colaborare construite în jurul celor mai recente servicii și instrumente de securitate ale companiilor Microsoft.

Intelligent Edge și comunitatea de calcul omniprezentă

Pe lângă categoria de dispozitiv Windows Collaboration Display, Microsoft a prezentat și experiențe avansate în Intelligent Edge, AI, computing ubicuu, Microsoft 365, experiențe multi-dispozitive și multi-sens la Computex. Tema este una familiară care a fost prezentată la recenta conferință pentru dezvoltatori Build a Microsoft.

Pentru a ajuta procesul, Microsoft anunță, de asemenea, o nouă abordare centrată pe comunitate pentru creșterea avantajului inteligent, care va ajuta partenerii să se conecteze între ei pentru a identifica oportunități de colaborare la inovarea tehnologică și de a atinge obiectivele de afaceri comune. În plus, membrii comunității vor putea participa la traininguri și evenimente ale comunității și pot participa la programele de adoptare timpurie care oferă acces la documentație, specificații, versiuni ale sistemului de operare și detalii de certificare”, conform Nick Parker, vicepreședinte corporativ, vânzări. pentru consumatori și dispozitive. la Microsoft.

Partenerii se pot folosi la Microsoft.com/inteligentdge pentru a începe.

Detalii complete și mai multe informații despre Microsoft IoT și Azure pot fi găsite pe blogul Microsoft.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here