Aplicația Seeing AI de la Microsoft adaugă noi funcții de recunoaștere, acum disponibilă în 35 de piețe

Microsoft a lansat pentru prima dată Seeing AI la jumătatea anului 2017 ca o modalitate de a ajuta persoanele cu deficiențe de vedere să intereze lumea din jurul lor. De atunci, aplicația și-a făcut drum câteva piețe noi, dar Microsoft deschide acum ușa cu vești că aplicația este acum disponibilă în 35 de țări.

Pe lângă disponibilitatea extinsă, Seeing AI a primit și o actualizare destul de semnificativă pentru versiunea 2.0. Aplicația funcționează în esență prin descrierea de persoane, obiect și text pentru utilizator, iar această ultimă actualizare se bazează pe acele capacități. Nou în Seeing AI sunt funcții precum recunoașterea culorilor și a monedei, precum și noi opțiuni pentru voce și viteza de citire și multe altele. Iată o privire la toate noutățile, conform Microsoft:

  • Recunoașterea culorilor: a te îmbrăca dimineața a devenit mai ușor cu această nouă funcție, care descrie culoarea obiectelor, cum ar fi hainele din dulapul tău.
  • Recunoașterea monedei: văzând AI poate recunoaște acum moneda dolari americani, dolari canadieni, lire sterline și euro. Este mult mai ușor de schimbat să verifici cât de mult este în buzunar sau să lași un bacșiș la un restaurant.
  • Detector de lumină muzicală: aplicația vă avertizează cu un ton sonor atunci când îndreptați camera telefonului către lumina din mediu. Un instrument nou convenabil, astfel încât să nu trebuie să atingeți becurile fierbinți pentru a ști că o lumină este stinsă sau LED-ul acumulatorului este aprins.
  • Recunoașterea scrisului de mână: extinderea capacității aplicației de a citi text tipărit, cum ar fi meniuri sau semne, capacitatea de a-ți putea fi scris, de a putea fi scrisul de mână pentru a putea citi personal într-o felicitare, precum și textul stilizat tipărit care nu poate fi. citit de obicei de către recunoaștere optică a caracterelor.
  • Citirea documentelor: vizualizarea AI vă poate citi documentul cu voce tare, fără voce off, cu evidențierea cuvintelor sincronizate. De asemenea, include posibilitatea de a schimba dimensiunea textului pe canalul Document.
  • Abilitatea de a alege vocile și viteza: personalizarea este esențială, când nu utilizați VoiceOver, această funcție vă permite să alegeți între vocea folosită și cât de repede vorbește.

A vedea AI este încă un proiect de cercetare, dar este o privire interesantă asupra modului în care tehnologia și AI, în special, pot face lumea mai accesibilă. Singurul factor limitativ este că Seeing AI este disponibil momentan numai pentru dispozitivele iOS. Dacă poți încerca, totuși, poți lua acum din App Store.

Vezi în App Store

Cum misiunea de includere a Microsoft îi ajută pe orbi să „vadă”

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here