Noul mouse Surface Precision al Microsoft funcționează cu trei PC-uri simultan

Pe lângă faptul că anunțat astăzi noul Surface Book 2, Microsoft are și un nou mouse pentru desktop construit pentru a vă îngriji trebuie să faceți treaba.

Cu un preț de 99 USD, mouse-ul Surface Precision nu este doar ergonomic, dar poate rula pe trei computere simultan.

Specificații tehnice Surface Precision Mouse

Mouse-ul Surface Precision seamănă foarte mult cu seria Logitech MX, în special cu suportul pentru degetul mare și designul ergonomic general. Cu toate acestea, Microsoft a adăugat câteva caracteristici unice care fac să iasă în evidență Surface Precision Mouse.

Caracteristici Surface Precision Mouse
Proiecta Desktop ergonomic
Materiale Aluminiu prelucrat
Mâner lateral TPE turnat și suport pentru degetul mare
Butoane Trei personalizabile
Conectivitate Bluetooth 4.0/4.1/4.2 Energie scăzută
USB 2.1
Gamă Cel puțin 16 picioare (5 metri) în mediul de birou
Alimentare electrică Reîncărcabil (USB)
Baterie Trei luni
Dimensiuni 122.6 mm x 77.6 mm x 43.3 mm (L x l x A)
Greutate 135 g
Compatibilitate Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 (numai USB)
mac OS X 10.12+ (numai în modul USB)

O caracteristică care va plăcea oamenilor este capacitatea de a folosi mouse-ul prin USB la PC. Mulți șoareci se pot încărca prin USB, dar majoritatea revin la Bluetooth pentru conectivitate. Unii utilizatori, totuși, preferă să evite eventualele probleme de latență și prin conectarea directă a mouse-ului Surface Precision, semnalul merge cu el.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Rotița de defilare le permite utilizatorilor să schimbe între derularea eșalonată ("clicky") și cea cu roată liberă prin simpla apăsare a butonului din spatele roții. Apăsarea în jos a rotiței de derulare acționează ca un clic din mijloc.

Există, de asemenea, trei butoane programabile de utilizator în lateral, inclusiv gust înapoi și înainte. Nu numai că le puteți programa prin Centrul de mouse și tastatură Microsoft, dar puteți face acest lucru pe bază de aplicare.

Microsoft pariază că acestea vor atrage oamenii din industriile Science Technology Engineering and Medicine (STEM), care ar putea folosi Surface Precision Mouse cu nevoi specifice aplicației. De asemenea, utilizatorii pot programa macrocomenzi sau combinații de gust la butoane pentru anumite funcții.

Trei PC-uri deodată

Surface Precision Mouse nu numai că poate fi asociat cu trei computere diferite, dar poate rula pe toate trei în același timp.

Prin setările aplicației Microsoft Mouse and Keyboard Center, utilizatorii pot seta rapid mouse-ul Surface Precision să ruleze pe toate cele trei ecrane. De exemplu, dacă sunteți pe un computer desktop, puteți utiliza mouse-ul ca de obicei, dar lăsați laptopul deschis. Trecând mouse-ul pe marginea ecranului, cursorul continuă pur și simplu pe laptop.

Deoarece mulți utilizatori puternici rulează mai multe PC-uri, a avea un singur mouse pentru a le controla pe toate ar trebui să simplifice fluxul de lucru. Logitech are o funcție similară în noul său MX Master 2S (vezi recenzia noastră) numită Logitech Flow, care face ceva similar și pe trei PC-uri.

Caracteristica a funcționat destul de perfect când am încercat-o și ar trebui să fie un punct de vânzare excelent.

Singurul dezavantaj este că aplicația Microsoft Mouse and Keyboard Center nu este disponibilă pe Windows 10 S sau macOS X. Acești utilizatori nu vor putea folosi multe dintre funcțiile cu mai multe ecrane sau butoane programabile pentru Surface Precision Mouse.

Preț și disponibilitate pentru Surface Precision Mouse

În scurta perioadă pe care am avut-o cu Surface Precision Mouse, am fost impresionat. Este super confortabil de utilizare, butoanele programabile de utilizator se simt grozav, iar lucrul pe trei computere simultan este impresionant.

Mouse-ul Surface Precision ar trebui să ruleze în jur de 99 USD și este acum disponibil.

Vezi la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here