Surface Hub 2S masiv de 85 de inchi de la Microsoft va veni în ianuarie 2021 pentru 21.999 USD,

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Surface Hub 2S de 85 de inchi este acum disponibil pentru pre-vânzare.
  • Livrarea către cumpărături va începe în ianuarie.
  • Dispune de actualizare Windows 10 Team 2020.

Oferta mai mare de Surface Hub 2S a Microsoft este acum disponibilă pentru pre-vânzare și va începe livrarea serviciilor comerciale în ianuarie 2021. Surface Hub 2S de 85 de inchi rulează același software ca și Surface Hub 2S standard, adică echipa Windows 10, iar Microsoft prezintă această ofertă ca o tablă digitală de lucru în echipă all-in-one. Va costa 21.999 USD.99.

La peste 85” le-am aduslor un ecran mai mare într-un șasiu mai mic decât versiunea anterioară, cu rame cu 45% mai mici, un afișaj cu 20% mai subțire și, în general, cu 30% mai ușor decât predecesorul. sau. Potrivirea și finisajul produsului sunt remarcabile, oferind un nivel de calitate care nu poate fi găsit în altă parte.

Surface Hub 2S de 85 de inchi are un raport de aspect de 16:9, care este remarcabil deoarece Surface Hub 2S standard utilizează un raport de aspect de 3:2. Pe lângă noul hardware, Microsoft lansează și actualizarea Windows 10 Team 2020 pentru dispozitivele Surface Hub 2S și Surface Hub 1 în, care include integrare IT în octombrie, implementare și capabilități de gestionare a dispozitivelor, precum și experiențe de întâlnire și colaborare în generațiile Surface. Hub.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă echipa Windows 10 nu se încadrează în fluxul dvs. de lucru, pot acum configura Surface Hub 2S cu Windows 10 Pro sau Windows 10 Enterprise. Acest lucru va oferi experiența completă a computerului desktop Windows 10 pe Surface Hub 2, cu meniul obișnuit Start și aplicații cu ferestre. Microsoft spune că instrumentul le permite această productivitate setată să aplice să maximizeze nu sunt disponibile în mod tradițional pe Surface Hub.

În cele din urmă, Surface Hub 2S standard va veni în China mai târziu în acest an. Ce părere aveți despre găsite de astăzi pentru Surface? Spune-ne în comentarii.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here