Cea mai recentă alegee a Microsoft este CloudKnox Security

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a realizat multe companii în ultimul timp.
  • Cea mai recentă alegere este CloudKnox Security.
  • lucru solidifică un șir de acest lucru se orientează spre securitatea gigantului tehnologic.

În cazul în care nu era deja clar, tendința ca Microsoft să cumpere alte companii - în companii speciale de securitate - nu se va încheia prea curând. Producătorul de Windows 11 tocmai a făcut obiectul CloudKnox Security, adică și de la capătul celorlalte cele mai recente de RiskIQ și ReFirm. Ambele companii au fost, de asemenea, bunei axate pe securitate, iar acordul RiskIQ a subliniat în mod special concentrarea recentă a Microsoft pe consolidarea securității în cloud. Achiziționarea CloudKnox reiterează doar că cloud-ul este pe cale să devină mult mai păzit.

Costul doritei nu a fost dezvăluit în postarea de blog a Microsoft în care anunțat afacerea, dar scopul CloudKnox Security în cadrul Microsoft a fost subliniat meticulos. Joy Chik, vicepreședintele corporativ al Microsoft Identity, a scris știrile și a oferit o privire de ansamblu asupra modului în care compania mai mică se va încadra în compania exponențială mai mare, împreună cu o scurtă introducere care să rezumă obiectivele Microsoft:

Securitatea modernă a identității trebuie să protejeze pentru utilizatorii și resursele în mod constant în mediile multi-cloud și hibride. Astăzi, Microsoft face un pas semnificativ pentru acest obiectiv prin care se va aplica CloudKnox Security, un lider în Cloud Infrastructure Entitlement Management (CIEM). CloudKnox oferă vizibilitate completă asupra accesului privilegiat. Ajută organizațiile să-și adapteze permisiunile și să aplice în mod consecvent principiile celor mai mici privilegii pentru a reduce riscul și a putea analiza continue pentru a ajuta la prevenirea încălcărilor de securitate și pentru a asigura conformitatea. lucru întărește abordarea Această noastră cuprinzătoare a securității în cloud.

Postarea continuă subliniind modul în care CloudKnox va ajuta cu sarcini precum gestionarea accesului privilegiat în setări multi-cloud și hibride prin evaluări și prevenire a amenințărilor, precum și aplicarea securității și guvernanței. Dacă poți să citești mai multe despre cum se va putea oferi furnizorul de securitate în designul grandios la Microsoft, consultați postarea de blog conectată anterior.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here