Primul Surface pentru consumatori de la Microsoft a fost lansat în urmă cu cinci ani, în octombrie. 26, 2012

Microsoft a anunțat pentru prima dată acest nou dispozitiv interesant în iunie 2012), dar abia în acea toamnă, pe 26 octombrie 2012, dispozitivul a fost lansat public.

Din punct de vedere tehnic, nu a fost prima bucată de hardware

chiar dacă era practic o tabletă glorificată care rula sau versiunea limitată de Windows, numită Windows RT. Această primă Surface ar ajunge să fie cunoscută sub numele de Surface RT, din acest motiv.

Surface RT cu siguranță nu a fost cea mai impresionantă Surface de la Microsoft vreodată - această onoare revine probabil Surface Book 2, recent lansată. Dar spațiul piatra inițială pe o cale care să conducă la Microsoft să creeze propriul hardware pentru computer și, odată cu acesta, un exemplu despre exact ceea ce poate și ar trebui să fie experiența Windows.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De asemenea, Surface a poziționat ferm Microsoft ca un concurent autentic cu Apple din punct de vedere hardware, dar și din perspectiva consumatorului. Microsoft a creat Surface pentru a obține mai mult control asupra întregii experiențe Windows, atât hardware, cât și software. PC-urile de suprafață de astăzi sunt grozave și, cu siguranță, acest lucru nu a fost întotdeauna cazul pentru Microsoft, Windows și PC-urile în general.

Surface RT, lansat cu doar cinci ani în urmă, a deschis calea. Așa că astăzi spunem la mulți ani, Surface.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here