Microsoft's Age of Mythology: Expansiunea Tale of the Dragon va avea loc în ianuarie. 28 pe PC

Primul pachet de expansiune din peste 12 ani pentru jocul de strategie în timp real pentru PC din 2002 Age of Mythology este la mai puțin de o săptămână. Microsoft plănuiește să lanseze Age of Mythology: Tale of the Dragon joi, 28 ianuarie prin Steam. Expansiunea a fost dezvoltată de echipa Forgotten Empires, care a dezvoltat și două expansiuni pentru Microsoft Age of Empires II: HD.

Dezvoltat inițial de acum disparitul Ensemble Studios, Age of Mythology a fost relansat în 2014 ca Age of Mythology: Extended Edition pe Steam. A inclus jocul principal, prima sa expansiune, The Titans și campania suplimentară Golden Gift. De asemenea, a avut o serie de îmbunătățiri grafice în comparație cu versiunea originală, împreună cu funcții suplimentare, cum ar fi suport complet Steamworks, integrare cu Twitch și multe altele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Echipa Forgotten Empires nu a dezvăluit încă lista completă de conținut și caracteristici din Age of Mythology: Tale of the Dragon, dar se pare că va adăuga zei și alte unități din mitologia chineză în jocul principal. Nu există cuvinte despre prețul extinderii.

Sursa: Forgotten Empires

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here