Microsoft și Xiaomi convin să se asocieze pe AI, hardware și cloud.

Xiaomi și Microsoft au extins parteneriatul pentru a lucra împreună pe cloud, AI și multe altele. Cele două companii, care au lucrat anterior împreună cu un acord de licență și preinstalare a aplicațiilor, au semnat un memorandum de cercetare a cadrului strategic (MoU) menit să-și aprofundeze legăturile în jurul cloud computing, AI și hardware.

Potrivit Xiaomi și Microsoft, acordul va vedea ambele părți concentrându-se pe patru domenii în special. În spațiul AI, companiile sunt în discuții pentru a aduce Cortana la difuzorul Mi AI al Xiaomi. În plus, cele două companii explorează proiecte de cooperare bazate pe tehnologia AI Microsoft, „cum ar fi Computer Vision, Speech, Natural Language Processing, Text Input, Conversational AI, Knowledge Graph și Search, precum și produse Microsoft AI conexe și servicii, cum. ar fi Bing, Edge, Cortana, XiaoIce, SwiftKey, Translator, Pix, Cognitive Services și Skype”, spun ei.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În cloud, Xiaomi va folosi platforma Azure a Microsoft pentru a sprijini „stocarea de date, lățimea de bandă, calcularea și alte servicii cloud pe piețele internaționale”, în timp ce căuta să se extindă la nivel global. Ca parte a acordului, Xiaomi va lucra cu Microsoft la marketing comun, asistență pentru canale și dezvoltare de produse pentru „laptop-urile și dispozitivele de tip laptop ale „Xiaomi” pe piețele internaționale.

„Xiaomi una dintre cele mai inovatoare companii din China și devine din ce în ce mai populară pe diverse piețe din întreaga lume”, a declarat Harry Shum, vicepreședinte executiv al Grupului de Inteligență Artificială și Cercetare la Microsoft. Punctele forte și experiența unică ale „Microsoft” în domeniul inteligenței artificiale, precum și produsele noastre precum Azure, vor permite Xiaomi să dezvolte o tehnologie de ultimă oră pentru toată lumea din întreaga lume."

Ambele companii au o istorie de colaborare, dar acest ultim parteneriat ar putea servi pentru a beneficia de continuarea ambelor. Pentru Xiaomi, primește asistență tehnică și de marketing suplimentară, pentru a căuta să-și extindă în continuare amprenta globală. Acordul servește, de asemenea, la extinderea serviciilor cloud și AI ale Microsoft cu un partener hardware în creștere.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here