Microsoft va organiza evenimente virtuale speciale pentru jocuri, cloud și Windows în acest an

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft va organiza o serie de evenimente digitale care acoperă jocuri, cloud și Windows în următoarele luni.
  • Aceste evenimente vor fi în plus față de evenimente precum Build and Ignite.
  • Primul eveniment va loc la sfârșitul acestei săptămâni și se va concentra pe ceea ce urmează pentru Microsoft 365.

Microsoft intenționează să organizeze o serie de evenimente digitale în următoarele luni, care se vor concentra pe jocuri, cloud și Windows, potrivit unui nou raport de la The Verge. Primul eveniment va loc la sfârșitul acestei săptămâni și se va concentra pe Microsoft 365.

După evenimentul de pe Microsoft 365 din această săptămână, Microsoft va organiza evenimente despre ambițiile sale în cloud, jocuri, Windows și securitate. Aceste evenimente ar trebui să fie extinse în următoarele luni.

Aceste evenimente nu vor înlocui alte evenimente Microsoft, cum ar fi Build sau Ignite. În schimb, vor fi evenimente separate care se concentrează pe categorii specifice. The Verge afirmă că „acestea evenimente separate sunt concepute pentru a evidenția ceea ce înseamnă să se înțeleagă produsele sale pentru întregi."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deși nu avem niciun cuvânt despre ce vor acoperi aceste evenimente în mod specific, The Verge speculează că evenimentul Windows se va concentra probabil pe Sun Valley și Windows 10X. Sun Valley este o actualizare majoră viitoare pentru Windows 10, care va aduce un design reîmprospătat și noi funcții. Windows 10X este o nouă versiune de Windows care este construită de la zero pentru anumite PC-uri. Ambele sunt eforturi mari de la Microsoft, așa că sunt sens ca compania să dorească să aibă evenimente pentru a le evidenția.

Evenimentul Microsoft despre jocuri se va concentra probabil pe extinderea xCloud, potrivit The Verge. Nu este o surpriză, deoarece Microsoft continuă să-și dezvolte platforma de jocuri în cloud. Xbox Cloud Gaming va veni pe PC și iOS în primăvara anului 2021, așa că pare firesc ca Microsoft să discute mai mult despre asta la un eveniment.

The Verge subliniază că această abordare diferită vine în timpul unei pandemii globale, când oamenii lucrează și studiază de la distanță. Există șansa ca, dacă aceste noi tipuri de evenimente au succes, Microsoft și-ar putea schimba strategia pentru evenimente care vor merge mai departe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here