Microsoft Viva primește integrarea Teams și noi avantaje

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a anunțat recent sau nouă serie de funcții Teams, componente fluide și multe altele.
  • Printre că Microsoft aratăle menționate a fost acum integrate în Team Viva.
  • Viva are și noi caracteristici proprii.

În cazul în care ați uitat că Microsoft îi pasă de bunăstarea dvs. - cel puțin, în măsura în care angajatorilor dvs. le pasă de aceasta - luați un moment pentru a vă aminti Microsoft Viva, platforma "experienței angajaților" a companiei.„Acum va fi integrat direct în Microsoft Teams, ceea ce înseamnă că veți obține toate avantajele Viva pentru sănătate, în mijlocul asaltului muncii care vă este aruncat de la colegii din Teams.

Care sunt acele avantaje pentru sănătate, vă întrebați? Ei bine, ele includ elemente precum Microsoft Learning, despre care Microsoft spune că „împuternicește oamenii să se perfecționeze cu instruirea angajaților—în mod natural și fără întreruperi”, care este conceput pentru a „încuraja o cultură a creșterii care îi ajută pe oameni să fie -și atingă potențialul."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Și în ceea ce privește noile funcții Viva, puteți aștepta să nerăbdare exercițiul de mindfulness și meditația ghidate în aplicarea Viva Insights a echipei Teams. Mai bine, mai târziu în acest an, viitorul mod de focalizare la Viva Insights va reduce la tăcere notificările echipelor, astfel încât să puteți continua munca fără să vă deranjeze colegii. Și asta nu este tot ce va face modul de focalizare. Potrivit Microsoft, va prezenta muzica Focus de la Headspace și va implementa cronometru pentru a vă ajuta să faceți progrese în sarcinile importante la intervale regulate, cu pauze planificate între ele."

Sursa: Microsoft

Aceasta este o mare problemă, deoarece Microsoft a descoperit recent că lucrătorii au nevoie de pauze pentru a funcționa corect. Este bine să vedeți compania acționând asupra constatărilor sale în moduri semnificative.

Viva va primi, de asemenea, funcționalitatea „timp de liniște”, astfel încât să poată întrerupe notificările complete. Pentru lista completă a bunătăților care vin la Viva, consultați postarea de blog a Microsoft.

Dacă aveți alte informații despre ceea ce face Microsoft, verificați noua experiență Whiteboard și componentele fluide. Și nu uitați de viitorul Windows 11.

Microsoft Teams

Microsoft Teams facilitează colaborarea cu colegii. De asemenea, monitorizarea bunăstării este simplă datorită noii sale integrări.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here