Microsoft actualizează YouTube pentru Windows Phone, respectând unele dintre solicitările Google

Microsoft a cedat solicitărilor Google actualizându-și aplicația YouTube pentru Windows Phone, dar doar într-o anumită măsură. Compania va respecta unii (dar nu toți) termenii și condițiile Google. Cei doi giganți sunt blocați într-o luptă cu pumnii de ceva timp în ceea ce vă aflați în aplicarea oficială YouTube pentru Windows Phone. Nici nu pare că se va termina în curând. 

Deci despre ce este vorba? Microsoft a fost doresc Google pentru a obține o jumătate decentă aplicație YouTube dezvoltat pentru platforma sa de ceva timp (chiar ani). Dar compania a să renunțe la așteptare și să ofere clienților săi (precum și celor care să folosească serviciile Google) o modalitate de a se bucura de videoclipuri publicate de conturile abonate. Există o singură problemă cu încercări Microsoft: nu a jucat bine cu Google.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Gigantul de căutare a trimis Microsoft o scrisoare de încetare și renunțare cu privire la aplicație, menționând încălcări ale termenilor și condițiilor YouTube. Aceasta nu include o afișare de reclame și le permite utilizatorilor să descarce videoclipuri pentru redare offline. S-a propus ca Microsoft fie să retragă, fie să blocheze aplicația consumatorilor până pe 22 mai.

Microsoft a decis astăzi să se întâlnească cu Google la jumătatea drumului. Compania a lansat o actualizare pentru aplicația YouTube, care vă va elimina funcționalitatea de a descărca videoclipurilor. Iată ce a spus un purtător de cuvânt Microsoft pentru ZDNet, ca răspuns la întrebările ridicate despre planul:

„Microsoft a actualizat aplicația Windows Phone YouTube pentru a aborda probleme de acces restricționat la videoclipuri și offline, exprimate de Google săptămâna trecută. Am fost în contact cu Google și continuăm să cred că cele două companii ale noastre pot lucra împreună pentru a perfecționa o aplicație care să beneficieze, partenerii și furnizorii de conținut reciproc. Câștigăm noi în fiecare zi, ID raportând recent că Windows Phone a înregistrat cel mai mare câștig de la an la an în rândul sistemelor de operare de top. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Google pentru a menține sau experiență mare YouTube pentru numărul tuturor mai mare de persoane care se bazează atât pe produsele noastre respective."

Microsoft a jucat în mod constant cartea conform căreia Google refuză să ofere acces la API-urile necesare, care ar permite companiilor să dezvolte o aplicație YouTube demnă, care să servească, de asemenea, să reclame și să mențină fiara Android fericită. În prezent, echipa Windows Phone a creat aplicația utilizată un API care nu oferă suport publicitar. Este un cerc vicios. 

Google nu doar că nu vrea ca Microsoft să creeze o aplicație pentru platforma sa, ci și Apple și BlackBerry. Google este partea care construiește și menține aplicații native pentru platformele respective, dar a omis Windows Phone, ignorând solicitările atât de consumatori, cât și de la Microsoft. Google a spus clar în trecut că nu dorește să accepte Windows Windows Phone cu multe dintre serviciile și produsele sale.

Deci unde mergem de aici? Este greu de spus, dar oricare ar fi rezultatul, Microsoft va folosi situatia de siguranta pentru campania sa Scroogled impotriva Google. În ochii consumatorului, este în interesul ambelor companii să lucreze împreună și să obțină o soluție disponibilă pentru Windows Phone. Clienți fericiți pentru Microsoft și partenerii care beneficiază de alături de Google.

Dacă nu ați făcut deja acest lucru, puteți descărca aplicația oficială YouTube din Windows Phone Store. prin: ZDNet; Mulțumesc, AAA, pentru pont!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here