Microsoft actualizează contorul de pași Motion Data pentru telefoanele Lumia Windows mai noi”,

Dacă utilizați un Lumia 630, 635, 930 sau 1520, poate doriți să verificați Magazin pentru o actualizare a datelor de mișcare. Versiunea 1.2.0.5 este acum live în Magazin, deși la fel ca multe dintre aplicațiile de sistem pentru telefoanele Lumia, aceasta renunță la un jurnal oficial al modificărilor.

Ce sunt datele de mișcare? Motion Data este o caracteristică specială creată inițial de Nokia pentru telefoanele Lumia, bazată pe aplicația lor beta Motion Monitor de la sfârșitul anului 2013. Aplicația de sistem folosește GPS și accelerometrul, permițând telefonului să vă colecteze pașii și locația pentru a fi utilizate în aplicații terțe precum Bing Health + Fitness prin intermediul API-ului SensorCore.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Numai telefoanele cu seria Snapdragon 400, 600 sau 800 mai noi pot folosi SensorCore, deoarece folosește aspecte ale chipset-ului care nu se găsesc pe hardware-ul S4 anterior. De asemenea, aveți nevoie de firmware-ul Lumia Cyan pentru activare.

Actualizarea de astăzi aduce probabil unele remedieri și optimizări, așa că dacă utilizați Motion Data (este opt-in), ar trebui să luați versiunea actualizată.

Câți dintre voi utilizați zilnic Motion Data? Ți se pare util?

  • Descărcați datele de mișcare 1.2.05

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here