Microsoft dezvăluie și discută peste 100 de reproiectări de pictograme

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Jon Friedman de la Microsoft discută despre reproiectarea a peste 100 de pictograme într-o postare medie.
  • Postarea mai prezinta multe pictograme care nu au fost niciodată dezvăluite, precum și unele pictograme care au fost deja implementate.
  • Pictogramele au nevoie de un efort mare pentru a se alină între ele și cu sistemul Fluent Design.

Microsoft continuă eforturi pentru a reîmprospăta și a unifica aspectul Windows 10. Săptămâna trecută, șeful designului Microsoft Office, Jon Friedman, a discutat despre pictogramele reîmprospătate ale Microsoft pentru mobil. Acum, Friedman împărtășește procesul de reproiectare a 100 de pictograme într-o postare Medium. Reproiectarea acestor pictograme a prezentat provocări unice, inclusiv a le face să funcționeze pe toate dispozitivele și alinierea lor între ele și liniile directoare de proiectare.

Friedman a numit procesul „un efort Microsoft”, care implică echipe din Microsoft care lucrează împreună pentru a rămâne aliniat unele cu altele. Friedman afirmă: „Echipele de proiectare din întreaga companie s-au reunit ca un colectiv pentru a dezvolta linii directoare de design care încurajează individualitatea, creând în același timp un întreg coeziv.„El adaugă că echipele au împărtășit pictograme pe tot timpul procesului, precum și obstacole și succes.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sistemul Fluent Design se află în centrul acestui efort al Microsoft. Acest sistem a început pe Windows 10 și se extinde acum de-a lungul eforturilor Microsoft pe platforme. Pictogramele reproiectate trebuiau create atât pentru sistemele de operare plate, cum ar fi Windows 10, cât și pentru cele 3-D, precum Mixed Reality.

Multe dintre pictogramele afișate în postare au fost deja dezvăluite sau implementate în Windows 10 și în aplicațiile mobile ale Microsoft, dar există câteva pictograme în posta pe care Microsoft nu le-a început înainte.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here