Microsoft va dezvălui un nou concurent Slack ca „Microsoft Teams”

În acest moment, știm practic totul despre viitorul concurent Slack la Microsoft. Intitulat inițial „Skype Teams”, se pare că serviciul, care nu a fost încă dezvăluit oficial, se va lansa sub numele „Microsoft Teams”, în opinia noastră, un număr mult mai bun.

Conceptele, capturile de ecran și alte documente interne au făcut referire la acest nou serviciu ca „Skype Teams”, iar până de curând pagina internă de conectare a testului beta a serviciului putea fi găsit la echipe.skype.com. Dar, de acum câteva zile, acea adresa URL redirecționează acum în altă parte. URL-ul și serviciul se află acum la echipe.microsoft.com, cu branding nou sub „Microsoft Teams”.

Acest lucru sugerează că Microsoft va dezvălui concurentul Slack în curând, sub noul nume „Microsoft Teams” și nu „Skype Teams”. După cum mulți au subliniat, Skype este mult mai mult un brand de consum, în afara Skype for Business, desigur. Utilizarea fi o idee Microsoft Teams poate fi mult mai bună pe termen lung, mai ales dacă Microsoft intenționează să vizeze profesioniștii care lucrează,

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Având în vedere evenimentul Microsoft Windows 10 la mai puțin de 48 de ore distanță, nu ar trebui să treacă mult până să aflăm oficial despre Microsoft Teams. Dacă nu se face un anunț săptămâna aceasta, presupunem că va fi făcut săptămâna viitoare, evenimentul Biroului companiilor. Având în vedere că noua pictogramă Microsoft Teams se potrivește perfect cu alte pictograme Office, acest lucru nu ar fi chiar atât de surprinzător.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here