Microsoft Translator beneficiază de funcționalitate de accent regional, selector de limbi de lucru

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Translator tocmai a primit o actualizare utilă.
  • Acum acceptă selecția de accent prin Regiunile de vorbire.
  • Acest lucru vă va permite să auziți variații specifice ale unei limbi.

M-am săturat să auzi engleza americană când ceea ce cauți cu adevărat este engleza australiană, deoarece cele două sunt complet diferite (nu mă cred? Spune „rise up lights” în engleză americană. Tocmai ai spus „lame de ras” în engleza australiană.)? Microsoft Translator vă înțelege frustrările și a lansat o actualizare pentru a aborda tocmai această problemă!

„Astăzi adăugăm accentul regional aplicației Microsoft Translator pe iOS și Android”, se arată în postarea blogului la Microsoft. „Cunoscute sub numele de Regiuni de vorbire, acum puteți selecta textul audio în vorbire pe care să vă ajute să auziți în ce utilizați aplicația."

La fel ca exemplul australian/american enumerat mai sus, postarea de blog a Microsoft analizează diferența dintre spaniola din Spania și spaniola din Mexic și modul în care accentele regionale pot schimba drastic experiența de a auzi o limbă. Acum, când puteți asculta traducerea, puteți selecta ce accent obțineți, permițând sau experiență optimă de traducere.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft a furnizat pași pentru a accesa noua caracteristică:

  1. Selectați limba dorită, exemplul de mai jos folosește spaniola
  2. Selectați „Regiune de vorbire”
  3. Alegeți regiunea
  4. Alegeți dintre vocile disponibile din aceeași regiune

Sursa: Microsoft

Microsoft Translator a fost, de asemenea, actualizat pentru a reflecta mai ușor ce limbi sunt acceptate pentru diferite caracteristici ale aplicației. Dacă vreunul dintre aceste două elemente, era ceva pe care îl așteptați ca MS Translator să includă, acum este momentul să reveniți în aplicație.

Microsoft Translator

Vrei un traducător care să respecte accentul și diversitatea lingvistică derivată dintr-o limbă vorbită răspândită în mai multe regiuni? Microsoft este măcina ta!

  • Gratuit pe Google Play
  • Gratuit la App Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here