„Modul Împreună” Microsoft Teams face întâlniri să se simtă ca și cum ați fi în aceeași cameră

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a introduce un nou „Mod Împreună” și „Vizualizare dinamică” pentru întâlniri virtuale ale echipelor.
  • Modul Together vă pune pe tine și pe colegii tăi într-o cameră virtuală împreună, în vizualizarea dinamică timp ce vă oferă mai mult control asupra a ceea ce văd participanții la întâlniri.
  • Ambele funcții sunt de așteptat să fie disponibile în general în august.

Mai mulți oameni lucrează acasă decât oricând acum, ceea ce poate face să te simți puțin deconectat de colegii tăi. Într-o actualizare așteptată la sfârșitul acestui an, Microsoft Teams va încerca să nu doboare aceste bariere cu noi moduri de vizualizare în întâlnirile dvs. Unul dintre ele este noul „Mod Împreună” al echipelor, care vă puneți pe dumneavoastră și colegii dvs. într-o cameră (virtuală) împreună.

„Modul Împreună este o nouă experiență de întâlnire în Teams, care practică tehnologia de segmentare AI pentru a plasa participanții digitale într-un fundal comun, făcându-se să-ți simți ca și cum ai sta în aceeași cameră cu toți cei ceilalți la întâlnire sau clasă. ”, Microsoft a spus într-o postare pe blog astăzi. Scopul, spune Microsoft, este acela de a facilita participanții la întâlnire să poată prelua indicii vizuale și să vadă cine vorbește.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft spune că vizualizarea auditoriului Together Mode se lansează acum și așteaptă să fie disponibilă în general în august. Mai multe vizualizări ale modului Împreună vor fi lansate mai târziu, inclusiv vizualizarea cafenelei din imaginea de mai sus.

În plus față de Modul preună, Microsoft are și o nouă „Vizualizare dinamică” care oferă modului prezentătorilor întâlnirii control asupra conținutului a ceea ce văd participanți. „Folosind AI, întâlnirile optimizează dinamic conținutul partajat și participanții la videoclipuri. Noile comenzi – inclusiv capacitatea de a afișa conținut partajat și anumiți participanți unul altuia – vă permiteți să personalizați vizualizarea pentru a se potrivi preferințelor și nevoilor dvs."

Se așteaptă ca Dynamic View să fie lansat în Microsoft Teams mai târziu în acest an. Se va alătura vizualizări mari a galeriei Microsoft, care vă permite să vedeți mai mulți participanți pe ecran simultan și este de așteptat să fie lansat în august.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here