Noul aspect de apelare la Microsoft Teams este optimizat pentru ușurință în utilizare

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams are nevoie de apelare pe mai multe luni.
  • Sunt acum aici și sunt concepute pentru a simplifica și eficientiza funcțiile de apelare.
  • Acestea se lansează pentru utilizatorii de desktop Teams.

Mulți utilizatori Microsoft Teams așteaptă experiența de apelare pentru a obține timp sau revizuire de ceva timp, iar răbdarea lor este în sfârșitul răsplătită. S-au dus vremurile în care setările și meniurile ofuscau și ascundeau ceea ce cauți. Gata cu exercitiile greoaie de sarituri de filete.

După cum a menționat Paul Bloem pe Twitter, nici un aspect arată elegant. Istoricul apelurilor, apelarea rapidă și toate celelalte funcții cheie pe care să le vedeți sunt vizibile chiar de la început într-un aspect care este construit intuitiv pentru a plasa fiecare articol exact acolo unde ați spera să îl vedeți.

Aspectul de mult așteptat #MicrosoftTeams Calling este aici! Mult mai simplu, tot ce ai nevoie, fără a sări la diferite fișiere. Opțiuni de redirecționare a apelurilor setate din panou, nu mai multe clicuri pentru a expune opțiunea Apeluri îngropată în setări. Merită bine așteptarea! poza.stare de nervozitate.com/BK5XWxvtly

– Paul Bloem (@PaulB_NZ) 11 mai 2021

Aceasta este departe de singura știre Teams din memoria recentă. Primește, de asemenea, asistență majoră pentru webinar interactiv (până la 1.000 de persoane, deocamdată), precum și PowerPoint Live, astfel încât să poată impresiona colegii de întâlnire cu diapozitivele și notele pregătite cu grijă, toate dintr-o singură vizualizare convenabilă a echipelor.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Și acesta este doar vârful aisbergului. Microsoft Teams este, de asemenea, pe cale să faciliteze aducerea persoanelor din organizații externe în chat-urile de grup și multe altele. Teams este plin de actualizări bogate în conținut, atât în ​​​​curs de lansare, cât și programate pentru viitor.

Microsoft Teams

Microsoft Teams oferă un aspect mai frumos pentru toate nevoile dvs. de apelare, astfel încât nu va trebui să vă uitați la fișier și meniuri aproape la fel de mult pentru a accesa toate funcțiile și informațiile pe care le-ar putea avea în fața dvs.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here