Camerele de ale Microsoft Teams sunt pe cale să obțină sau să faci lucrul majoră

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams Breakout Rooms sunt pe cale să primească o nouă funcție.
  • Prezentatorii specifici vor putea gestiona salile de lucru.
  • Caracteristica este programată pentru o lansare în septembrie 2021.

Dacă vă place Breakout Rooms în Microsoft Teams, vă așteptați să existe un pic mai multă flexibilitate în modul în care sunt gestionate, beneficiați de cea mai nouă actualizare a funcțiilor Teams, care vă veți putea dorințele la un T.

Microsoft Teams: Asistența Breakout Room Presenter este listată în foaia de parcurs Microsoft 365 sub ID caracteristică: 81118. Iată ce presupune caracteristica, conform foii de parcurs: "Extindeți gestionarea sălilor de lucru la anumiți prezentatori."Este în prezent în dezvoltare și este programată pentru o lansare în septembrie 2021, fără niciun plan privind data lansării pe foaia de parcurs nu este definitiv, așa că înțelegeți că datele reale de lansare pot varia.

Aceste caracteristici ar permite întâlniri cu mai mulți prezentatori care să aibă nevoie de controlul Breakout Room pentru a avea o modalitate de utilizare și încorporată de a facilita modificările de gestionare a întâlnirilor. Pe lângă toate celelalte funcționalități utile integrate în Teams, aceasta este cireașa de pe un tort deja stivuit.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De exemplu, ați citit despre noua funcție de conectare a părinților care vine în Teams for Education? Acesta va permite părinților și tutorilor să contacteze cu ușurință educatoare prin chatul Teams.

Și poate că nu sunteți investiți doar în echipe pentru caracteristici, ci și pentru estetică. Consultați noi fundaluri NFL pentru echipe pe care Microsoft tocmai le-a lansat. Cu aceste fundaluri, chiar dacă sunteți prins în spatele unui birou, discutați echipe, puteți încă să fantezi despre cei care au grijă să petreacă viața profesională jucând fotbal.

Microsoft Teams

Microsoft Teams se îmbunătățește în fiecare dată datorită unei liste de rufe în continuă extindere, atât a funcțiilor existente, cât și a celor primite. Nu include astăzi acest suport pentru Breakout Room Presenter.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here