Microsoft Teams nu va accepta mai multe conturi de serviciu anul acesta, probabil pentru 2021

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Funcția de conectare cu mai multe conturi la Microsoft Teams este de așteptat să fie lansată în decembrie.
  • Inițial, caracteristica va accepta doar un cont de serviciu/școală și un cont personal, a clarificat Microsoft.
  • Microsoft caută să adauge suport pentru mai multe conturi de serviciu/școală în viitor, probabil în 2021.

Microsoft a indicat recent pe foaia de parcurs Microsoft Teams că suportul pentru mai multe conturi va veni la Teams până în decembrie. Compania a clarificat acum că data-țintă din decembrie va acoperi doar conectarea la un cont de serviciu/școală și un cont personal. Clarificarea vine ca parte a limbajului actualizat în foaia de parcurs și observat de ZDNet.

„Adăugăm asistență pe desktopul Teams pentru a putea adăuga un cont personal, împreună cu un cont de serviciu/școală, să schimbăm fotografia de profil și să comutăm între conturi și organizații prin Setări”, se arată acum intrarea.

Pentru utilizatorii Teams care sperau la modalitatea mai ușoară de a comuta între mai multe conturi de la serviciu sau de la școală, asta va fi o dezamăgire. Cu toate acestea, Microsoft continuă să lucreze la adăugarea acestei capacități într-o actualizare viitoare. Într-un mesaj postat într-un fir de discuții Teams Useroice în care se cere funcția, un inginer Teams a spus următoarea:

Echipa de ingineri continuă să lucreze la adăugarea de suport pentru mai multe conturi pe desktop. Vom lansa mai întâi asistență pentru 1 cont de serviciu/școală și 1 cont personal, astfel își bucură utilizatorii să se poată face de Teams pentru serviciu și personal alăturat. Windows și MacOS. Încă se lucrează la suport pentru mai multe conturi de serviciu și va veni la o dată ulterioară.

Nu este surprinzător că Microsoft ar face eforturi pentru a accepta mai întâi conectarea și comutarea între conturile de serviciu și cele personale. Compania a lansat Teams pentru uz personal la începutul acestui an, cu un accent inițial pe aplicațiile mobile. Compania speră că Teams poate funcționa ca un spațiu de organizare pentru familii și prieteni, pe lângă rolul principal ca spațiu de colaborare pentru companii, școli și organizații.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu toate acestea, una dintre cele mai mari solicitări pentru Teams a fost opțiunea de a comuta cu ușurință între mai multe conturi de lucru. Cu Teams atingând acum 115 milioane de utilizatori activi zilnic, este probabil mai adevărat ca niciodată. Pentru cei care au nevoie de această funcție, se pare că va trebui să așteptați până în 2021.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here