Microsoft Teams va susține până la 20.000 de participare până la sfârșitul anului 2021

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Limita de 20.000 de participanți la Microsoft Teams se va încheia la sfârșitul anului.
  • Emisiunile vor reveni la limita de 10.000 de persoane în 2022.

Microsoft a anunțat astăzi că Microsoft Teams va permite până la 20.000 de participare într-o singură transmitere cu doar vizionare până la sfârșitul anului 2021, unde va reveni la limita de 10.000 de participare. Emisiunile cu 20.000 de participanți au fost introduse în timpul pandemiei și au fost excelente pentru organizațiile mari care doresc să-și țină angajații la curent în timp ce lucrează de acasă.

Pe lângă sprijinirea a 20.000 de participanți într-o transmisie, Microsoft nu reușește că Teams acceptă acum seminarii web interactive pentru a cumpăra pentru până la 1.000 de participare. Aceste seminarii web includ suport pentru înregistrare personalizată, opțiuni bogate de prezentare, controale gazdei și raportare post-eveniment.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pe lângă noi funcții de webinar și difuzare, Microsoft le permite, de asemenea, echipelor să livreze webinarii ca port al campaniilor de marketing Dynamics 365, care este acum disponibil în general. Mai târziu în cursul anului, acest lucru se va extinde pentru a susține capacitatea de a exporta contactul webinarului direct din Teams în Dynamics 365 Marketing pentru a permite interacțiunea cu publicul înainte și după evenimente.

Ce părere sunt despre limita de 20.000 de participare care se încheie la sfârșitul anului 2021? Spune-ne în comentarii.

Consultați celelalte care vin de la Microsoft I!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here