Microsoft Teams vă va permite în curând să parcurgeți înregistrările întâlnirilor

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams va accepta rapid viteza de redare variabilă pentru întâlnirile înregistrate.
  • Vă va permite să redați înregistrările întâlnirilor între 0.5-2x viteza lor normală.
  • Caracteristica ar putea ajunge imediat în septembrie 2021, deși aceasta poate fi modificată.

Microsoft Teams va accepta în curând redarea variabilă pentru înregistrările întâlnirilor. Funcția va permite oamenilor să reda întâlniri de la viteze între 0.5-2x viteza lor normală. Caracteristica ar putea ajunge imediat în septembrie 2021, dar acea dată din foaia de parcurs Microsoft 365 s-ar putea schimba.

Posibilitatea de a accelera înregistrările întâlnirilor va permite oamenilor să recapituleze rapid ceea ce s-a întâmplat, în timp ce încetinirea lucrurilor ar putea fi utilă pentru o ascultare mai anunțată.

Caracteristica va funcționa cu întâlnirile Teams salvate în SharePoint sau OneDrive.

Iată descrierea funcției de la Microsoft:

Pentru înregistrările întâlnirilor Teams salvate în OneDrive și SharePoint, acum veți putea modifica viteza de redare (0.5x - 2x) în timp ce vizionați videoclipul.

Microsoft lucrează mai multe moduri de a ajunge la înregistrările întâlnirilor Teams. În curând, oamenii vor putea să se înregistreze automat întâlnirile desfășurate în Teams. Aplicația va accepta, de asemenea, ștergerea automată a înregistrărilor pentru a elibera spațiu de stocare în viitor.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Funcția de recapitulare a întâlnirii lansate recent îi ajută și pe oameni să ajungă din urmă după încheierea unei întâlniri. Acesta oferă o transcriere a unei întâlniri, toate mesajele din chatul și toate fișierele partajate în timpul întâlnirii.

Microsoft Teams

Microsoft Teams poate înregistra întâlniri, permițând oamenilor să le revizuiască mai târziu. În curând, Teams va accepta viteză de redare variabilă pentru înregistrările întâlnirilor.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here