Microsoft Teams vă va permite în curând să utilizați mai puține date în timpul apelurilor video

Sursa: Dan Thorp-Lancaster / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams în curând un mod de date va avea scăzute.
  • Funcția ar putea fi lansată de îndată pe luna aceasta, deși aceasta poate fi modificată.
  • Modul de date reduse va permite utilizatorilor să limiteze cantitatea de date pe care le folosesc în timpul apelurilor video.

Microsoft Teams este una dintre cele mai aplicații de comunicare din jur, dar utilizarea din mers popular poate fi o provocare dacă există date limitate sau o conexiune de date mobile mai slabă. Un viitor mod de date reduse pentru Microsoft Teams va ajuta oamenii să gestioneze câte date folosesc în timpul apelurilor video (prin OnMSFT).

Limitarea cantității de date care le folosesc aplicațiile și serviciile pe această tendință populară în zilele noastre. Facebook lansează o aplicație Instagram Lite în peste 170 de țări, iar câteva alte aplicații populare sau versiuni simplificate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În loc să aibă o versiune simplă dedicată, Microsoft Teams va permite oamenilor să limiteze câte date folosesc în timpul apelurilor video.

Descrierea caracteristicii spune:

Microsoft Teams: Modul de date scăzute

Indiferent dacă puteți păstra datele sau vă aflați într-o locație sau conexiunea la rețea slabă sau limitată, nu este util să limitați cantitatea de date pe care o utilizați în timpul unui apel video. Un nou mod de date scăzute permite utilizatorilor să limiteze cantitatea de date care va fi utilizată în timpul apelurilor video Teams, precum și să stabilească diferite setări în funcție de disponibilitatea rețelei.

Foaia de parcurs Microsoft 365 spune că caracteristica este în dezvoltare și că ar trebui să fie lansată luna aceasta. Acea dată enumerată este doar un obiectiv, însă nu o dată de lansare garantată. Este normal să vedem funcțiile respinse, așa că ar putea fi timp până când vom vedea această funcție disponibilă în general.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here