Microsoft Teams vă va permite în curând să vedeți până la 7 persoane simultan.

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams vă va permite în curând să vedeți până la șapte participarea într-o întâlnire.
  • Funcția este deja disponibilă în previzualizarea publică a Teams.
  • În momentul de față, puteți evidenția doar o singură persoană în cadrul unei întâlniri.

Microsoft Teams a câștigat o funcție Spotlight în septembrie anul trecut, care vă permite să fixați videoclipul unei anumite persoane într-o întâlnire. În curând, veți putea identifica până la șapte persoane cu aceeași funcție. Caracteristica extinsă Spotlight va face mai ușor să păstrați anumiți vorbitori sau prezentatori pe ecranele oamenilor în timpul întâlnirilor.

Microsoft MVP Vesa Nopanen, cunoscut în mod jucăuș sub numele de Mr. Teams, a observat că funcția este deja disponibilă în previzualizarea publică a Teams (prin OnMSFT). Nopanen a distribuit și o captură de ecran a funcției în acțiune pe LinkedIn.

Sursa: Vesa Nopanen prin LinkedIn

Abilitatea de a evidenția mai mulți membri ai unei întâlniri simultane și pe foaia de parcurs Microsoft 365. Caracteristica este listată ca „În dezvoltare” cu o lansare listată din mai 2021, deși datele de pe foaia de parcurs pot fi întotdeauna modificate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Când prezentați pe cineva cu funcția Spotlight, acesta fixează fluxul video al persoanelor pentru toată lumea, nu doar pentru propria dvs. Este o caracteristică utilă pentru a evidenția o persoană, cum ar fi un elev care prezintă o clasă sau un profesor care explică sau lecție. Trebuie să fii prezentator pentru a configura Spotlight.

Cu posibilitatea de a evidenția mai multe persoane cu funcția Spotlight, veți putea fixa grupuri, cum ar fi un grup de studenți care se îngrijesc de prezentare sau mai mulți profesori care predau o lecție în comun.

Microsoft Teams

Caracteristica Spotlight pentru Microsoft Teams vă permite să evidențiați videoclipul unei anumite persoane în cadrul unei întâlniri. În curând, veți putea să fixați până la șapte videoclipuri cu această funcție.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here