Microsoft Teams vă permiteți în curând să deschideți fișiere offline

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams va accepta imediat accesul offline pentru fișiere.
  • Caracteristica ar putea ajunge imediat în iunie 2021.
  • Suportul pentru fișiere offline va funcționa numai cu fișierele deschise anterior.

Microsoft Teams are o nouă caracteristică pentru drum care vă va permite să vizualizați fișierele offline. Caracteristica apare pe foaia de parcurs Microsoft 365, care afirmă că noua capacitate ar putea ajunge imediat în iunie 2021. Ca întotdeauna în cazul foii de parcurs Microsoft 365, datele pot fi modificate.

„Utilizatorii pot accesa acum fișierele deschise anterior chiar și atunci când nu există conexiuni la internet”, se arată în foaia de parcurs Microsoft 365. Intrarea nu oferă mult mai multă profunzime, dar o listează ca fiind în curs de dezvoltare pentru mobil. Menționează în mod special Microsoft Teams pentru Android, deși Microsoft ar putea lucra și la aducerea lui pe iOS la un moment dat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu ușurință cu persoane cu fișiere partajate, inclusiv documente Office. Posibilitatea de a vizualiza fișiere offline ar face mai ușor să vedeți informații valoroase atunci când sunteți în deplasare, dacă nu există o conexiune la internet.

Dacă sunteți mai interesat de funcțiile care au fost anunțate oficial și care sunt deja disponibile, Microsoft a anunțat câteva capacități noi pentru Microsoft Teams la Build 2021. Noile opțiuni sunt destinate dezvoltatorilor, dar vor ajuta la crearea unor experiențe care facilitează colaborarea.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să partajați fișiere cu canale și persoane. În curând, veți putea accesa fișierele offline pe dispozitivul mobil.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here