Microsoft Teams vă va permite în curând să blocați întâlnirile

Sursa: Dan Thorp-Lancaster / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams vă va permite în curând să blocați întâlnirile.
  • Când sunt blocate, oamenii nu vor putea încerca să se alăture unei întâlniri.
  • Caracteristica ar putea ajunge pe Microsoft Teams de îndată ce luna viitoare.

Microsoft Teams va permite în curând persoanelor de pe desktop-uri să-și blocheze întâlnirile. Odată ce funcția este lansată, organizatorii întâlnirilor vor putea împiedica oamenii să încerce să se alăture unei întâlniri. Caracteristica apare pe foaia de parcurs Microsoft 365 și ar putea ajunge imediat în mai 2021, deși datele de pe foaia de parcurs pot fi întotdeauna modificate.

Microsoft Teams permite deja organizatorilor să decidă cine poate intra într-o întâlnire, dar oamenii ar putea vedea mai multe solicitări de participare la o întâlnire odată ce aceasta a început. Un organizator le poate refuza, desigur, dar asta necesită acțiune din partea organizatorului. A trebui să faceți acest lucru ar putea fi distragător și iritant. Prin posibilitatea de a bloca o întâlnire, un organizator poate opri complet solicitările.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată descrierea din foaia de parcurs Microsoft 365:

În experiența aplicației desktop Teams meetings, organizatorii pot alege să-și blocheze întâlnirile pentru a preveni încercările ulterioare de aderare. Oricine încearcă să se alăture unei întâlniri de blocare de pe orice dispozitiv va fi informat că întâlnirea este blocată.

Pe lângă faptul că face lucrurile puțin mai ușoare pentru organizatorii de întâlniri, funcția îi poate ajuta pe organizatorii de întâlniri să știe cine se află într-o întâlnire. Odată ce aveți zeci de participanți la o întâlnire, poate fi dificil să urmăriți cine se alătură. Această funcție viitoare va facilita blocarea unei întâlniri odată ce sosesc toți participanții doriti.

Microsoft Teams

Microsoft Teams pentru desktop vă va permite în curând să blocați întâlnirile. Odată ce o întâlnire este blocată, oamenilor nu li se va permite să încerce să se alăture acesteia.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here