Microsoft Teams va rezolva imediat această problemă energetică la apelurile video

Sursa: Dan Thorp-Lancaster / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft intenționează să adauge o comutare la Microsoft Teams pentru a schimba modul în care arăta fluxul dvs. video.
  • În acest moment, feedul dvs. video apare în oglindă pentru dvs., fără a fi oglindit pentru alții, ceea ce poate provoca confuzie.
  • Unii raportează sau eroare care face ca imaginea în oglindă să apară și pentru persoanele aflate la celălalt capăt al unui apel.

Microsoft Teams vă va permite în curând să comutați fluxul video între a fi reflectat și a nu fi reflectat. Chiar acum, când vă uitați la propriul dvs. flux video, imaginea este oglindă. Chiar dacă feedul dvs. apare fără a fi reflectat pentru alte persoane, feedul reflectat poate provoca confuzie.

Utilizatorul Teams, Darren Olah, explică într-o postare UserVoice că un flux video în oglindă face ca textul să apară înapoi și să imagineze să pară incorect. Un inginer Microsoft pe nume Alex explică că „Participanții la întâlnire primesc un videoclip fără oglindă, care include imaginea dvs. și orice text, table albe etc. Imaginea și videoclipul de pe ecranul Call Monitor sunt afișate numai ție, ca și cum te-ai privi într-o oglindă."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Un comentariu la postarea lui Eduardo spune că ar fi util ca oamenii să se vadă corect, deoarece feedul în oglindă „provoacă confuzie [mai ales când [adăugăm un fundal [imagine." Eduard adaugă că, "Nimeni nu vrea să meargă la un public mai larg crezând că ceva va merge prost."

Inginerul Microsoft afirmă că opțiunea de a comuta fluxurile video între a fi oglindit și a nu fi oglindit este pe cale.

În timp ce Teams acceptă o tablă virtuală și prezentări digitale, unii oameni preferă să folosească o tablă fizică sau alte medii în timp ce prezintă prin Teams. Vederea propriului feed ca o imagine în oglindă ar putea face cu ușurință o persoană să creadă că ceilalți văd imaginile înapoi.

Se pare că, separat de oameni care se văd reflectați, fluxurile video ale unora apar oglindite pentru alții. Inginerul Microsoft nu abordează această problemă pe forum.

Microsoft Teams

Microsoft Teams este un instrument excelent pentru prezentarea unei clase sau a unui grup de colegi. În curând, veți avea opțiunea de a vă vizualiza propriul flux video fără ca acesta să fie oglindit.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here