Seminariile web Microsoft Teams și PowerPoint Live sunt lansate în această săptămână

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Asistență pentru webinar și PowerPoint Live va fi lansat în Microsoft Teams săptămâna aceasta.
  • Seminariile web Microsoft Teams acceptă până la 1.000 de persoane dacă interacționează și până la 10.000 pentru transmisii numai de vizualizare.
  • PowerPoint Live facilitează vizualizarea simultană a unui joc largi de conținut în timpul prezentării.

Microsoft Teams va sprijini webinarii și PowerPoint Live săptămâna aceasta. Caracteristicile facilitează prezentarea unui public larg de oameni. Microsoft prezintă toate noile funcții într-o postare recentă pe blog.

prezenta pana la 1.000 de participanți prin seminarii web interactive sau puteți trece la transmisii de doar vizionare pentru până la 10.000 de persoane. Microsoft a mărit limita temporară pentru transmisiile de doar vizionare la 20.000 de persoane, pe măsură ce mai mulți oameni lucrează de la distanță.

multe pagini configurate de înregistrare personalizate, opțiuni bogate de prezentare și comenzi pentru gazdă pentru seminariile dvs. web. De asemenea, puteți vedea rapoarte post-eveniment pentru a înțelege modul în care participanții s-au implicat în webinar.

PowerPoint Live prezintă conținutul și informațiile într-un mod care îmbunătățește prezentarea. Cu acesta, puteți vedea diapozitive viitoare, note, chat-ul întâlnirii și publicul printr-o singură vizualizare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Microsoft

În timp ce prezentați un PowerPoint, oamenii pot naviga prin diapozitiv în propriul ritm și pot folosi funcții precum modul de contrast ridicat și cititorul de ecran pentru a absorbi mai bine conținutul. Traducerile diapozitivelor nu sunt încă disponibile, dar vor fi în viitor.

Modul Prezentator va fi lansat mai târziu în această lună. Le permite prezentatorilor să selecteze modul în care le apare feedul video pentru alte persoane. Prezentatorii pot alege între modul remarcabil, modul reporter și modul alăturat. Modul Standout va fi lansat mai târziu în această lună, dar va trebui să așteptați mai mult pentru modurile reporter și unul lângă altul.

Sursa: Microsoft

Aceste noi capabilități sunt incluse în planurile Microsoft 365 E3/E5, Microsoft 365 A3/A5 și Microsoft 365 Government G3/G5. Planurile Microsoft 365 Business Standard și Microsoft 365 Business Premium pot folosi și caracteristicile, dar sunt limitate până la 300 de participanți. Pentru restul acestui an, toți utilizatorii Teams pot încerca funcțiile cu abonamentele existente, dar această activitate de încercare se va încheia înainte de 2022.

Microsoft Teams

Microsoft Teams va susține în curând seminarii web interactive și PowerPoint Live. Aceste caracteristici îmbogățesc experiența de prezentare și extind modul în care puteți partaja conținut prin echipe.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here