Microsoft Teams testează imagini de fundal la nivel de organizație pentru întâlniri și apeluri

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams acceptă acum fundalurile întâlnirilor la nivel de organizație.
  • Caracteristica este disponibilă în previzualizare pentru utilizatorii comerciali Microsoft 365.
  • Administratorii pot adăuga până la 50 de imagini personalizate și le pot aplica în întâlniri și apeluri.
  • Oamenii din cadrul unei organizații pot alege, de asemenea, să folosească unul dintre fundalurile încărcate.

Utilizarea unei imagini de fundal personalizat este una dintre cele mai populare opțiuni din Microsoft Teams. Aceste imagini pot să adauge personalitate unui apel sau întâlnire sau pot face pe pară mai profesionist. De asemenea, acoperă tot ceea ce nu vrei să fie afișat pe cameră. Acum, se află în testarea funcției pentru Microsoft Teams, care le permite administratorilor să gestioneze imagini de fundal personalizate la nivelul întregii organizații (prin OnMSFT)

Microsoft a anunțat caracteristica în aprilie 2021, dar nu a fost disponibilă până în curând. Opțiunea este acum disponibilă în previzualizare pentru abonații comerciale Microsoft 365.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu această funcție, administratorii pot încărca până la 50 de fundaluri personalizate care pot fi folosite în cadrul unei organizații. Aceste fundaluri pot fi apoi aplicate în timpul întâlnirilor sau apelurilor de către administrator. De asemenea, persoane din cadrul unei organizații pot alege să folosească ei înșiși oricare dintre fundalurile încărcate. Administratorii pot căuta și gestiona imaginile de fundal într-o nouă secțiune din „Politicile întâlnirilor”.'

Intrarea în foaia de parcurs Microsoft 365 pentru capacitatea afirmă că caracteristica va necesita o licență de comunicații avansate atunci când devine disponibilă în general.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să setați imagini de fundal personalizate în întâlniri și apelurilor. Acum, aplicația are o funcție în previzualizare care le permite administratorilor să se încarce până la 50 de imagini de fundal pentru a fi folosit în întreaga organizație.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here