Microsoft Teams crește la 115 milioane de utilizatori activi zilnic, față de 75 de milioane în aprilie

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams are acum 115 milioane de utilizatori activi zilnic.
  • Aceasta este o creștere de peste 50% din aprilie, când Microsoft a raportat 75 de milioane de DAU.
  • Utilizarea echipelor întărește, de asemenea, Microsoft 365 în general, potrivit CEO-ului Microsoft, Satya Nadella.

Microsoft Teams are acum 115 milioane de utilizatori activi zilnic, potrivit CEO-ului Microsoft, Satya Nadella. Nadella a împărtășit astăzi cifrele în timpul apelului companiilor privind veniturile din T1 2021, observând creșterea creșterii pe care Teams a văzut-o de când mai mulți oameni au început să lucreze în principal de acasă la începutul acestui an.

Microsoft Teams a înregistrat o creștere rapidă în ultimele șapte luni. În martie, serviciul onyl a însumat aproximativ 44 de milioane de utilizatori activi zilnic, în creșterea față de 20 de milioane în noiembrie 2019. Această cifră a ajuns rapid la 75 de milioane de utilizatori activi zilnic în aprilie.

Actualii 115 milioane de utilizatori activ.

În timpul conferinței telefonice, Nadella a remarcat că creșterea Teams are, de asemenea, efecte secundare pentru Microsoft 365 în ansamblu. „Acest efect de consolidare al Teams în sine, și apoi Microsoft 365 împreună cu Teams este locul în care veți vedea o creștere semnificativă a utilizării, mai mult decât instrumentele individuale din trecut,” a spus Nadella.

Încântat și recunoscător să anunțați că #MicrosoftTeams deservește acum 115 milioane de utilizatori activi zilnic. Mulțumimlor și partenerilor noștri care pariază pe noi ca un hub pentru colaborarea lor. Urmează mult mai multe.

– Jeff Teper (@jeffteper) 27 octombrie 2020

Ca răspuns la criza globală de sănătate de la începutul acestui an, Microsoft și-a accelerat ritmul noilor funcții Teams pentru a se adapta la creșterea numărului de utilizatori. Funcții importante precum modul Spotlight, sălile de lucru și transcrierea live au fost introduse pentru a facilita gestionarea apelurilor. Creat special pentru oamenii care lucrează acasă, modul Împreună-ți face să simți că te afli în aceeași cameră cu colegii tăi.

Cu mai multe companii care sunt extinse perioadele de lucru de la domiciliu, este probabil că vom continua să vedem echipele crescând în trimestrul următor. Cu toate acestea, dacă Microsoft va susține ritmul actual de creștere zilnică a utilizatorilor activi, rămâne o întrebare deschisă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here