Microsoft Teams are 100 de milioane de utilizatori studenți

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams este folosit de 100 de milioane de studenți.
  • Se pare că un director Microsoft a discutat această cifră într-o întâlnire cu angajații Microsoft.
  • Numărul de studenți care folosesc Teams a crescut cu 30 de milioane din septembrie 2020.

Microsoft Teams continuă să crească pe piața educației. Potrivit Business Insider, Eran Megiddo, vicepreședinte corporativ Windows Product & Education la Microsoft, le-a spus angajaților Microsoft că 100 de milioane de studii folosesc acum Microsoft Teams într-o întâlnire recentă între mâini. Această cifră arată creșterea cu 30 de milioane de elevi de la începutul anului școlar 2020 în septembrie anul trecut.

Microsoft nu a împărtășit public câți studenți folosesc Microsoft Teams recent. Totuși, a precizat că „mai mult de 200 de milioane de studenți, profesori, lideri instituționali și profesori folosesc în mod activ produsele Microsoft Education—cu Microsoft Teams for Education în centru” atunci când anunțat mai multe PC-uri Windows 10 la prețuri. accesibil pentru educație.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Este greu de stabilit cu exactitate câți oameni folosesc Microsoft Teams ca întreg și alte cifre legate de Teams. Microsoft a declarat că Teams a avut 115 milioane de utilizatori activi zilnic în octombrie, dar nu a mai distribuit sau actualizat atunci. Pe baza raportului recent privind câți oameni folosesc Teams în educație, se pare că numărul total de utilizatori a crescut semnificativ din octombrie.

Potrivit Business Insider, Megiddo a discutat, de asemenea, despre modul în care PC-urile Windows se luptă să concureze cu Chromebookurile în anumite domenii, declarând:

În multe cazuri, atunci când școlile cumpără Chromebookuri sau PC-uri Windows, Chromebookurile sunt încă mai rapide și mai ieftine, sunt mai ușor de implementat și gestionat ... Avem de lucru pentru noi.

Microsoft lucrează pentru a concura în educație în mai multe moduri. Viitorul său sistem de operare Windows 10X se va lansa cu dispozitivul destinat în principal piețelor educaționale și ale întreprinderilor.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here