Microsoft Teams și Progressive Web Apps vor veni curând în Windows Store

Ca parte a Edge Web Summit 2017, Microsoft a anunțat că Progressive Web Apps (PWA) va veni pe Edge anul viitor. Cu toate acestea, ceea ce este și mai interesant este că Microsoft va începe să acceseze cu crawlere web în mod activ pentru PWA-uri de calitate și le va adăuga în Magazinul Windows. Unul dintre primele dintre aceste PWA care vor ajunge în Windows Store va fi Microsoft Teams, despre care Microsoft spune că va ajunge „în următoarele luni”."

Microsoft Teams este acum un PWA care vine în curând în Windows Store @MicrosoftTeams #msedgesummit pic.stare de nervozitate.com/DPWFuXETwQ

— Microsoft Edge Dev (@MSEdgeDev) 13 septembrie 2017

Progressive Web Apps încep să intre în centrul atenției ca viitor potențial pentru aplicații, în mare parte oferă capacități pentru a oferi o experiență nativă asemănătoare aplicației pe mai multe platforme. Acest lucru reduce costurile asociate cu dezvoltarea mai multor aplicații native care servesc aceluiași scop pe platforme diferite și s-ar putea dovedi utile pe dispozitivul mobil și PC. Pe Windows 10 în special, PWA-urile pot rula complet offline cu suport pentru Live Tiles și Centrul de acțiune.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu eforturile de vânzare în Windows Store, Microsoft spune că va căuta PWA-uri de calitate pe web înainte de a le converti în fișiere APPX și de a face căutarea în Windows Store. Deși nimic nu este vreodată un glonț de argint pentru temutul „decalaj în aplicații”, PWA-urile ar putea avea potențialul de atragere a aplicațiilor mari în Magazinul Windows fără a solicita companiilor să cheltuiască capital pentru menținerea unei aplicații native separate. Acest lucru face, de asemenea, Windows 10 Mai mult, presupunând că PWA-urile cresc în așteptările actuale.

Mai multe detalii despre integrarea PWA-urilor în Windows Store în lunile următoare...! #msedgesummit pic.stare de nervozitate.com/iJhBNM3NnW

— Microsoft Edge Dev (@MSEdgeDev) 13 septembrie 2017

Asta ne aduce la Microsoft Teams, care are în prezent o aplicație desktop care nu este prezentată în Windows Store. Părea o omisiune ciudată când Teams a fost lansat la începutul anului 2017, dar lucrurile încep să se concentreze mai mult acum că Microsoft a dezvăluit planuri de a aduce PWA în Windows Store.

Nu se știe când exact ne putem aștepta ca Teams să ajungă în Windows Store. Cu toate acestea, Microsoft spune că PWA-urile vor atinge Edge anul viitor și vor fi disponibile implicit în versiunile Insider începe din octombrie.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here