Microsoft Teams Pro este pe drum cu capabilități de webinar și multe altele

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Teams Pro este un nou plan de servicii care va fi disponibil pentru organizații cu anumite licențe Microsoft 365 și Office 365.
  • Teams Pro va include capabilități de webinar și „informații pentru întâlniri”."
  • Va fi disponibil cândva la jumătatea lunii martie 2021.

Microsoft va lansa un nou plan de servicii numite Teams Pro candva la mijlocul lunii martie. Un mesaj trimis prin Centrul de administrare descrie Teams Pro și ce licențe va avea nevoie. Teams Pro va fi disponibil pentru organizațiile cu licențe Microsoft 365, Office 365 și Microsoft 365 E5, E3, A5, A3, Business Standard și Business Basic (prin Petri).

Mesajul din Centrul de administrare nu ne spune prea multe, dar precizează că Teams Pro va fi lansat în Teams la jumătatea lunii martie și va include „informații privind întâlnirile” și capabilități de webinar.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Vesa Nopanen, un MVP Microsoft, a distribuit o imagine a mesajului pe Twitter:

#MicrosoftTeams Pro anunțat - mesaj într-un centru de administrare (MC238782) pic.stare de nervozitate.com/v8jxfElBUH

– Vesa Nopanen MVP #TeamsNation (@vesanopanen) 10 februarie 2021

După cum a subliniat ZDNet, mesajul nu specifică dacă aceste funcții vor fi suplimente gratuite sau plătite. ZDNet subliniază, de asemenea, există opțiuni pentru seminarii web în cadrul Microsoft Teams acum, dar că acestea nu sunt ușor de utilizat.

Funcționalitatea webinarului ar putea fi un impuls major pentru Microsoft Teams. Cu milioane de oameni care lucrează și studiază acasă, capacitatea de a avea webinar ar putea face pe unii oameni să rămână cu Teams pentru prezentare.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here