Telefoanele Microsoft Teams obțin fundaluri personalizate și transfer de apeluri

Sursa: Lenovo

Ce trebuie sa stii

  • Telefoanele Microsoft Teams au câștigat mai multe funcții noi în această lună, inclusiv suport pentru fundaluri personalizate.
  • Suport pentru transferul și adăugarea apelurilor a venit și pe telefoanele Teams.
  • Apelurile unu-la-unu pe telefoanele Teams pot afișa acum subtitrări live.

În fiecare lună, Microsoft adună o listă cu toate funcțiile noi pentru telefoanele Teams. Aceste dispozitive dedicate permis oamenilor să folosească Teams prin hardware precum Lenovo ThinkSmart View. Unele dintre noi funcții din această lună aduc funcționalități pentru telefoane. Teams care erau deja disponibile pe Microsoft Teams pentru smartphone-uri, tablete și PC-uri, cum ar fi adăugată sau transferul unui apel pe un dispozitiv. Microsoft prezintă noi funcții într-o postare a comunității tehnice.

Asistență pentru transferul și adăugarea apelurilor pe dispozitive a fost lansată luna aceasta. Dacă sunteți la un apel pe alt dispozitiv, telefonul Team vă va solicita să transferați sau să adăugați dispozitivul la apel. Această funcționalitate a fost deja acceptată de aplicații Teams pentru telefoane și computer, deci este un plus bun pentru telefoane Teams.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Microsoft

O altă funcție populară din aplicațiile Teams, înlocuirea fundalului, a ajuns și ea către telefoanele Teams în această lună. Acum puteți selecta fundaluri prepopulate pentru a înlocui împrejurimile în cadrul unui apel.

Crearea unui contact în Microsoft Outlook va avea acum detaliile unei persoane să apară în aplicația Persoane pe o interfață de telefon Teams. Momentan apar doar numerele de telefon.

Sursa: Microsoft

Telefoanele Teams au câștigat, de asemenea, capacitatea de a subtitra conversațiile live în apeluri unu-la-unu în această lună. Dispozitivele pot detecta ceea ce se spune și îl pot prezenta ca text pe ecran în timp real.

Screeningul înainte de apel poate funcționa acum cu tastaturi de apelare, ceea ce este un plus util în scenariile media timpurii.

Câteva alte iunieri au fost lansate pe telefoanele Teams în, inclusiv o experiență a început pentru interacțiunea cu persoane de contact și adăugarea unui ecran care le permite oamenilor să știe nu au mesaje vocale.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here