Organizatorii Microsoft Teams au acum mai mult control asupra permisiunilor audio ale întâlnirilor

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams are noi opțiuni pentru organizatorii de întâlniri și prezentatori pentru a controla permisiunile audio.
  • Prezenta și organizatorii pot acum împiedica persoanele să activeze sunetul.
  • Noile opțiuni sunt lansate acum, conform foii de parcurs Microsoft 365.

Întâlnirile și organizatorii Microsoft Teams tocmai au câștigat noi opțiuni pentru permisiunile audio. Suportul pentru noi opțiuni este lansat acum, conform foii de parcurs Microsoft 365, și oferă organizatorilor și prezentatorilor un control mai mare asupra întâlnirilor.

În cadrul întâlnirilor Teams, prezentatorii și organizatorii pot împiedica acum oamenii să activeze sunetul, mai degrabă decât să fie nevoiți să împiedice participarea să activeze. În plus, participanții nu trebuie să solicite să vorbească înainte ca un organizator să le permită să activeze sunetul.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată descrierea Microsoft a caracteristicii, așa cum se găsește pe foaia de parcurs Microsoft 365:

Prezentatorii și organizatorii de întâlniri pot gestiona permisiunile audio ale participanților cu o mai mare flexibilitate. Participanții nu mai trebuie să solicite să vorbească în numele organizatorului sau prezentatorilor pentru a le permite să activeze sunetul, și să prezinte și organizatorii pot împiedica participațiile individuale să activeze sunetul în loc de toți participanții simultan.

Acestea noi opțiuni facilitează gestionarea întâlnirilor mari și simplifică procesul de a permite oamenilor să vorbească în timpul unei întâlniri.

În general, merită să luați orice date de pe foaia de parcurs Microsoft 365 cu un grăunte de sare. Datele sunt întotdeauna supuse modificării și nu sunt menite să fie termene ferme. Acestea sunt spuse, această nouă funcție este marcată ca „Lansare”, așa că este deja în curs de a deveni disponibil.

Microsoft Teams

Prezentatorii și organizatorii de întâlniri au acum noi opțiuni pentru controlul permisiunilor audio în cadrul unei întâlniri, inclusiv opțiunea de a opri persoane să activeze sunetul.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here