Microsoft Teams acceptă acum transcrieri live în cadrul întâlnirilor

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft lansează suport pentru caracteristica sa de transcriere live în Microsoft Teams.
  • Funcția funcționează în timpul întâlnirii și creează o transcriere pentru ulterior.
  • Trancririle sunt marcate cu atribuirea vorbitorului pentru a face întâlnire mai ușor de urmărit.

Asistență pentru transcriere live este disponibilă în Microsoft Teams luna aceasta. Caracteristica a apărut pentru prima dată pe foaia de parcurs Microsoft 365 anul trecut, dar acum este marcată ca fiind implementată pe foaia de parcurs (prin OnMSFT). Funcția este acceptată de Microsoft Teams pe desktop și ar trebui să se termine în curând.

Funcția de transcriere live pentru echipe funcționează în timp real și creează, de asemenea, o transcriere după încheierea întâlnirilor. Are și atribuirea vorbitorului, așa că puteți spune cu ușurință care persoană a spus orice comentariu.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Foaia de parcurs Microsoft 365 spune:

Microsoft Teams: Transcriere live cu atribuirea vorbitorului

Transcrierile live oferă o altă modalitate de urmărire ce a fost spus și cine a spus-o. După o întâlnire, fișierul de transcriere este salvat automat în fila de chat pentru întâlnirea respectivă.

Funcția ar trebui să fie utilă în mai multe situații, inclusiv revizuirea întâlnirilor și urmărirea în timpul unei întâlniri când nu puteți asculta. De asemenea, îmbunătățește accesibilitatea întâlnirilor pentru persoanele surde sau cu probleme de auz.

O funcție similară, marcată în foaia de parcurs ca „Transcriere pentru apeluri 1:1”, este de asemenea lansată luna aceasta. Această funcție pare să nu accepte transcrieri live, dar creează o versiune text a apelurilor după acestea sunt terminate.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here